Te adnál pénzt Juhász Péter-nek?
Mert állítása szerint ő szegény, és 350 ezerből nem tudd megélni.
Mondjuk én is lennék ilyen "szegény".
Csak érdekel am.

Látom itt Együttvéve sok a hülye. Juhika már alig várja hogy lefizessék azért melózik.
Én összehoznám kunhalmival. Két ilyen tenyérbemászó képű és viselkedésű politikusnak Együtt kéne dolgoznia. :3
Erről a fiditizmusról meg annyit, hogy az ex-főnökötök gyurcsány is rendesen MegSZoPatta a társadalmat jó pár évig. De sebaj majd vele karöltve elszámoltattok, mint a fidesz 2010 után.

" betépett állapotban találna ki mindenféle idióta intézkedést"
Ez szánalmas terelés, semmi életszerű nincs benne.
Én inkább attól félnék a helyedben, hogy a kedvenc politikusaim lopják a te, gyerekeid, az unokáid pénzét, jövőjét, kisemmiznek minket magyarokat. Ehhez képest azon borzongsz, hogy valaki valamikor szívott füves cigit. Félelmetes vagy.

és te még elhiszel bármit is egy politikusnak?
szerintem semmivel sem lopnak többet a fidderek, mint a kedvenc baloldali "korrupciócsökkentő" összeborulásod, de legalább nem megyünk idióta feneketlen kút "szolidáris" irányokba

# 30/34 Időpont ma 18:51
Nyugodt hangú tényközlés. Veled ellentétben, akinek valahol 140 körül lehet a pulzusa :-)

"szerintem semmivel sem lopnak többet a fidderek, mint a kedvenc baloldali "korrupciócsökkentő" összeborulásod"
Ja, szerinted. Az igazság viszont az, hogy senki nem lop és nem is lopott a rendszerváltás óta még megközelítőleg sem annyit és úgy, olyan pofátlanul nyíltan, mint a jobboldal, a Fidesz legalábbis. Ha téged vigasztal, hogy de viszont nincs szolidáris összeborulás, akkor legalább ne tagadd a példa nélküli lopásait a kedvenceidnek, mondd azt, hogy szerinted így is megéri.

A baloldal ezzel a petikével az élén két garasért eladná az országot, ahogy 2010ig tette. (Attól hogy a ballib média hype-olja, ugyanolyan bolond mint előtte.) A külföldön élő, elsősorban határon túli magyarokat meg leszarja.
A legfőbb céljuk már az hogy a szélesánuszúak nyugodtan tovább tudják tágítgatani bölcsességük forrását( néha ők is segítenek ebben ;) ), illetve hogy ha lehet akkor magyarorszagon ne a magyarok legyenek tobbsègben.

"Persze nem vagyunk egyformák. Van akinek a szélesánuszúak elleni harc a szempont mikor szavazni megy. Van akinek meg előbb jön a magyar jövő, az életszínvonal, a gyereke/unokái boldogulása ITTHON!!!, az egészségügy meg ilyen hülyeségek."
A közös ebben a két csoportban, hogy egyik se szavazna soha a juhászpéter-féle gittegyletekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!