Te adnál pénzt Juhász Péter-nek?
Mert állítása szerint ő szegény, és 350 ezerből nem tudd megélni.
Mondjuk én is lennék ilyen "szegény".
Csak érdekel am.
hát bizony aki a fiatalkorát elfüvezgette, annak nem sok megtakarítása lehet egy lakásra
és ahogy halljuk még Rogán Antal is megszívatta :(
# 19/22 Időpont ma 01:11
És kit érdekelnek a kommentelők? Nemmellesleg kunfalvi mindig is egy zsellér volt a TV-sek közt. Sosem tudott mást, csak kérdésekbe bújtatott hazugsággal vádaskodni. Etikája nulla.
Kommentelők továbbra sem érdekelnek.
# 22/22 Időpont ma 10:04
Ja, hát igen... Ebből látszik, hogy fidióta vagy :-)
# 24/24 Időpont ma 11:08
Melyik igazság? Hogy kunfalvi egy zsellér? Hogy a kommentelők minden oldalon tudnak idióták lenni? Hogy barna a nyelved?
# 26/27 Időpont ma 11:39
Mesélj, kit gyűlölök habzó szájjal? :-) Vagy a "JP egy büdösdrogos" az lenne a békés vélemény? :-D
láthatóan elment a józan esze is tőle
66% te meg trollkodj már máshol
a fidiótázás mi ha nem habzószájú gyűlölködés?
"Miért lovagol mindenki a füvezésen? Mivel ártott az nektek valaha, hogy ő füvet szívott?"
Én valahogy nem szeretném, ha kormányra kerülve betépett állapotban találna ki mindenféle idióta intézkedést. Ez ugyanúgy vonatkozik Tompikára is, mielőtt én is fidiótának lennék bélyegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!