Van itt olyan aki ennek a honlap hatására változtatta/döntötte el, hogy kire szavaz?
Mert én itt változtattam meg a véleményem.
Jobbikra akartam szavazni, de mostanában olvasgattam itt a hozzászólásokat 2 hónapig és rájöttem, hogy én nem ezt akarom.
Hogy kire szavazok? Fidesz vagy lmp.
A gyakori kérdések oldal semmit se számít, ahogy a híradó sem, vagy a nyomtatott sajtó, rádió, plakátok vagy idióta youtube videók,könyvek,tüntetések stb.
De együtt azért kiadják az 50%-ot:)
Persze ha látsz tüntetést vagy olvasol agresszív kommentet, az vissza is üthet, de tény: tájékoztat.
Másik 50% szüleid, barátaid, élettársad véleménye.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:51
a többi párt programját és vitakultúráját is megismerted?
A válasz megírásának időpontja: ma 02:09
honnan tudod, hogy ellenséges érdekeket képviselnek, ha meg sem ismerted? "Ha?"
A válasz megírásának időpontja: ma 02:31
a körültekintés és kulturált fogalmazás nem feltétlenül korfüggő.
szóval nem foglalkoztál a többi párttal, de már isteni sugallatod van, hogy az összes többi ellenség? és mind ezt nem 20 évesen?
jól értettem, hogy szerinted az élet ellenségeskedésből áll?
Nem tartom reálisnak, hogy valaki aki JOBBIK szavazó volt az az LMP-re szavazna, de hiszek neked. Én járom az országot, rengeteg FIDESZ és JOBBIK rendezvényt láttam, beszélgettem rengeteg politikussal. Kint voltam 2002-ben a Kossuth téren, de jó volt! Ott éreztem, hogy megmozdult bennem valami, ahogy körülnéztem és könnyeztek a FIDESZ rendezvényen az emberek. Komolyan mondom nektek, hogy a FIDESZ megijedt attól a hatalmas erőtől amit ott látott. Hegyeket mozgattunk volna meg, de magunkra hagytak. Magára hagyta a Viktor a polgári köröket, aminek viszont annyi értelme volt, hogy a polgári értékrendet valló emberek megismerték egymást. A JOBBIK jelenleg azt a retorikát használja, ami a legcélszerűbb a nagyobb eredmény eléréséhez és ezzel semmi gond nincs, minél erősebbek lesznek, annál nagyobb eséllyel szólhatnak bele a jövőnk alakulásába. Az LMP is állhat csupa rendes emberből, a vezetőséget kivéve. Azt sem hiszem, hogy minden FIDESZ-es és MSZP-s rosszat akar nekem. Ők a szomszédaim és a barátaim.
Egy SZDSZ-es soha nem lesz JOBBIK-os
Egy JOBBIK-os soha nem lesz LMP-és
Nem egy térben mozognak, szerintem ismerkedj meg inkább élőben JOBBIK-os emberekkel (és LMP szavazókkal) - csak azután hozd meg a döntésedet.
Hazaszeretet
Egyenesség
Bátorság
Kitartás
Bizalom
A legtöbbet megtaláltam az általam ismert JOBBIK-os politikusokban, a többit megelőlegezem:)
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Én itt váltottam a Jobikról a Fideszre.Neked is ezt tanácsolom!Hogy miért?
A jobbik egy bunkó,megvalósíthatatlan programmal rendelkező párt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!