Győzzön a Jobbik?
Figyelt kérdés
:))2010. ápr. 3. 00:17
11/28 anonim válasza:
csak nem mindenki csalássa érvényesül mint te, te magadból indulsz ki és a pártodból, de az nem jelenti azt, hogy mindenki hazug és csaló.
13/28 anonim válasza:
"csak nem mindenki csalássa érvényesül mint te, te magadból indulsz ki és a pártodból, de az nem jelenti azt, hogy mindenki hazug és csaló."
mikor és hol csaltam?:D
és szerinted mi a pártom? ha megmondod akkor büszke leszek rád:D
nem azt mondtam hogy mindenki hazug és csaló, csak van egy jobbikkatonafanatistaotthonülőnagymagyarnetharcos aki egész nap szavazgat és azt hiszi ezzel tesz jót hőn szeretett vezérének.
14/28 anonim válasza:
Ha az a Fidesz fog nyerni, amelyik a kampány időszaka alatt gyakorlatilag nem áll ki a nép elé, akkor az mindent elmond erről az országról... Azt jelentené, hogy az emberek többsége arra szavaz, amiről nem is tudja, mit akar, aminek nem is ismeri a programját (merthiszen nincs is, csak elviekben).
15/28 anonim válasza:
Győzzön Izraelbelben a mossad szerető karjaiban.
16/28 anonim válasza:
IGEN !!
Vona Gábor for president
Adjon Isten szebb jövőt
18/28 anonim válasza:
Az úgy van, h Adjon AZ Isten szebb jövőt -.-
Há milyen Jobbikos vagy te ?! pff ccc ejnye-bejnye!!
19/28 anonim válasza:
sok frusztrált nehézéletű liberális... :(
20/28 anonim válasza:
A második hely az övéké sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!