Kíváncsi vagyok, hogy miért nem demokratikus a jobbik szerintetek?
Ne azzal gyertek, hogy lerombolná az rtl_t meg ilyenek, mert nem ugrott neki, hanem azt mondja Vona is, hogy majd ápr 11-én az emberek eldöntik.
ezzel szemben a fidesz pl veszprémben folyamatosan ellehetetleníti a jobbik szereplését. Ahogy a többi párt is, pl médiából való kizárás.
jobbik nem demokratikus mert:
-van egy párthadserege (vehetjük munkádőrségnek)
-Vona pár hónap alatt beszüntetné a többi parlamenti pártot (ő mondta)
-Morvainak lesz egy pecsétje azoknak akik velük van és azoknak akik ellenük
-elszámoltatást hangoztatják mindenfele, amit a Rákosi rendszerben használtak, ahol mindenkit koncepciós perekben elszámoltatás címszó alatt bebörtönöztek
-"Nép nevében", a mottójuk, a Rákosi rendszerben, a 'nép nevében' mindenkinek elvették a földjét és TSZ-t csináltak belőle
-egy radikális párt sosem lehet demokratikus teljesen
-beszüntetne 2 tv csatornát (nuku szólásszabadság)
-földig rombolná a csatornákat, sóval hintené be és (!) ezt fogja tenni azokkal akik ellenük vannak(!)
-ők mondják meg ki magyar és ki nem az
-pénzügyminiszterjelöltjük egy exkommunista (MSZMP)
még órákon keresztül tudnám a jobbik hülyeségeit sorolni, de most csak a kérdésre válaszoltam.
Szép országunk így is sz*r helyzetben van, az kéne már csak neki hogy a jobbik kerüljön hatalomra...jézusom
tudod miért zárják ki őket a médiából?
vegyük az rtl-t.
Te kérdező mit csinálnál ha valaki be akarna téged szüntetni? Aki beakarna szüntetni, az ellen hadjáratot índitanál nem? rtl is ezt teszi.
Vona ez igen hülye lépése volt, szavazókat vesztett és nem nyert, ráadásul 2 nagy tv csatorna is rászállt.
Vona pár hónap alatt beszüntetné a többi pártot???
Na, ezt ugyan hol és mikor mondta?
Március 15-én Vona azt mondta, hogy ha a Jobbik kerül kormányra, pár hónap múlva 4-gyel kevesebb párt lesz a parlamentben. És miért? Nem azért, mert ő szüntetné be a többi pártot, hanem mert olyan bivalyerős a politikusbűnözés és a korrupció Magyarországon, hogy csak a Jobbik maradna egyedüli tisztességes pártként életben.
"olyan bivalyerős a politikusbűnözés és a korrupció Magyarországon, hogy csak a Jobbik maradna egyedüli tisztességes pártként életben."
ezt ugye te sem gondolod komolyan:)
már most több botrányuk van mint az MSZP-nek 8 év alatt.
Csak azért nem sikkasztottak milliókat mert még nem kerültek be.
milyen botrányok? jajaja, tudom, olyan botrányok, amik konkrétan 0, azaz nulla forinttal károsították az állam, az adófizetők, a magyar emberek vagyonát. Ez tényleg botrányos...
Az pedig kemény érv, hogy "azért nem sikkasztottak eddig, mert nem voltak a parlamentben". Spekuláció, ugye te is tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!