Aki szerint Magyarországot csődbe viszi orbán milyen szempontok szerint vallja?
# 20/20 Időpont ma 17:13
Miért, szerinted a rizsacsökkentést miből fizeted? :-D Naiv vagy, ha azt gondolod, hogy a sok új adóból nem csurran vissza támogatásként az energiacégeknek is.
csak ismételni tudom... miért beszélsz ökörségeket?
a rezsicsökkentés a piaci cégek monopóliumelőnyből származó lefölözött hasznát szünetette meg
a szocik anno egyébként hasonlóan rezsicsökkentettek, csak ott gázártámogatásnak hívták, és tényleg az álla fizetett a piaci cégeknek
egyéb önjelölt közgáz szakértés?
# 22/22 Időpont ma 18:23
"csak ismételni tudom... miért beszélsz ökörségeket?"
Ha elégszer elismétled a hazugságot, igazság lesz belőle alapon ismételsz? :-)
"a rezsicsökkentés a piaci cégek monopóliumelőnyből származó lefölözött hasznát szünetette meg"
Persze, meg extraprofit, és szemétmultik mi? Kár, hogy a gáz ára jobban csökkent a világpiacon, mint a rizsacsökkentésed.
"a szocik anno egyébként hasonlóan rezsicsökkentettek, csak ott gázártámogatásnak hívták, és tényleg az álla fizetett a piaci cégeknek"
És? Amikor csökkenteni akarták ezt, akkor meg az volt a baj. Most akkor az is baj, hogy a szociknál volt? Most is fizetve van, csak nincs nevén nevezve.
De pl. azzal is már elég jól járnak, hogy más áron adják a gázt mint lehetne. Mert ugye az energiaárak csökkenéséről mélyen lapít a qrmány.
"egyéb önjelölt közgáz szakértés?"
Most tehetek én róla, hogy semmihez nem értesz?
23-as
Ennyi ostobaságot összehordani!!!!
# 24/24 Időpont ma 10:30
Hívő ellenérzése nekem csak óda :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!