Fideszesek! Mi a mentsége a fidesznek a titkosítás törvény megszavazásánál?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 22:03
2/11 anonim válasza:
Erre nem lehet mentség, az a párt aki elszámoltatásról beszél az, hogy szavazhat meg egy ilyen törvényt?
3/11 anonim válasza:
Úgyse fogsz rá választ kapni... a többiek se kaptak.
4/11 anonim válasza:
Én egy másik kérdésben olyan választ kaptam erre(nem pont erről szólt a kérdés), hogy "jobb amiről nem tudunk" :D. Ez aztán az érv. Jobb nem tudni mi lesz az adófizetők pénzével, hisz minek kéne tudnunk, mi csak rabszolgák vagyunk.
5/11 anonim válasza:
Nincs mentseg.Innen is latszik,hogy FideszMszp megint at szeretne minket vagni a palankon.Hazudnak mint a vizfolyas,ami meg onmagaban nem volna problema.Az,hogy van aki beveszi,na az a problema.,
6/11 anonim válasza:
Hogy a Jobbikosoknak legyen min rágódni..:P:D
7/11 anonim válasza:
72%-os válaszolj már értelmesen, ezzel csak magadat járatod le. Jó tudom nincs erre válasz, csak azért egy "igazatok van" jól esne...
8/11 anonim válasza:
Mire mondjam,hogy igazatok van?? egyébként én fideszesként sem értem,hogy miért szavazták meg a titkositási törvényt...
Bár ez sztem az elszámoltatást nem akadályozza.
9/11 anonim válasza:
Hehehe 72%-os.Nem akadalyozza az elszamoltatast,igazad van.Hanem ellehetetlenitette.Hehe,fideszes gondolkodas.
10/11 anonim válasza:
Én ilyen választ kaptam: "Titkai mindenkinek lehetnek..."
Ez aztán érv a javából! :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!