Nem vicces ez a "én azé ne hordok kokárdát, mer orbán elvette" duma?
Ha annyira fontos lenne a baloldalnak a nemzeti örökség, akkor nem tudná elvenni orbán viktor. Az meg csak egy plusz ami közönyt egyébként tapasztalok felőlük a nemzeti ünnep kapcsán.
Csak egy nyűg, meg pénzkidobás, meg onnan lehet megismerni a középiskolásokat, hogy mindenki öltönyben van.
bocsánat, ez jelenleg is igaz rátok :) meg a szókiforgatás
te értelmiségi, te :)
# 31/31 Időpont ma 22:44
1) Nem vagyok baloldali. (Bár van itt egy hasonló 66%-os, rémisztően szánt szándékkal igyekszik ugyanolyan keretben reagálni mint én)
2) Nem kiforgattam a szavaid. Azt mondtad, igaz volt. Tehát már szerinted sem igaz.
3) Ha ki is forgattam volna... hogy is volt ez az öszödi beszéd? Meghallgattad mind a ~30 percét, vagy csak a fitiyszpropagandás elqrtukat? :-D Szóval legrosszabb esetben is, 2:1 oda a kiforgatás.
4) Értelmiségi vagyok. Nem én tehetek róla, kényszer hatása alatt voltam, amikor megtanultam gondolkodni erről a világról egy bitnél többen :-(
Nem, sajnos nem vicces. Orbán valóban kisajátította a kokárdát. Te talán nevetsz ezen. Sokan nem.
Mellesleg nem lehet ennyire leegyszerűsíteni ezt a problémát, mint amennyire megpróbáltad, kedves kérdező.
*nem lehet és nem is szeretnétek
fogalmazhatna orbán (ja bocs a "fidesz") is olyan egyértelműen , mint fletó amikor meg akar valakit sérteni :D
# 35/35 Időpont ma 18:37
A sorosbérenc nem elég egyértelmű? :-D Olyan közhelyes lózungokat tol, hogy már nekem fáj.... Mindenki áruló, csak ő a helikopter.
Olyan egyszerű tenni a kisajátítás ellen.
Akárki hordja, hordhatja mindenki más is, aki tiszteli. Hát nem? Nem szabad törődni vele, hogy a másik milyen okból hordja, csak a saját lelkiismeretünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!