Nem vicces ez a "én azé ne hordok kokárdát, mer orbán elvette" duma?
Ha annyira fontos lenne a baloldalnak a nemzeti örökség, akkor nem tudná elvenni orbán viktor. Az meg csak egy plusz ami közönyt egyébként tapasztalok felőlük a nemzeti ünnep kapcsán.
Csak egy nyűg, meg pénzkidobás, meg onnan lehet megismerni a középiskolásokat, hogy mindenki öltönyben van.
"Hát azért az nem volt az ország egysége szempontjából a legjobb húzás, amikor a Fidesz azzal kampányolt, hogy az igaz magyarok nem csak 15-n hordják a kokárdát."
Valójában ilyen sosem történt.
"Az egyesületnek hagyományápoló egyesületek, kultúrkörök a tagjai, kézenfekvő, hogy mutassuk az összetartozásunkat. Fontos a nemzet egysége, főleg, amikor ilyen durva kampány folyik" - közölte az egyesület alelnöke."
""Sajátos év ez az idei, választások és Kossuth-év van. Akik március 15-én kiteszik a kokárdát, azokat kérjük, hogy ne vegyék azt le még egy ideig""
És ezeket még csak nem is a fidesz hanem egy "fideszhez köthető" szervezet elnöke mondta.
21.12
attól, hogy azt állítod nem történt ilyen, attól még nem lesz más a valóság :)
21.25
ez az első két találat a google-ben. a te gépeden ha nincs ilyen, akkor javaslom telepítsd, nagyon hasznos kis kereső. meglásd kinyílik előtted a világ.
Nem tudom.
Egyeseknek nevetséges, másoknak meg nem.
valójában a linkelt cikke közül ez az egy utálás van csak " a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület a közszolgálati televízióban reklámozta, hogy a nemzeti érzelmű választók a szavazásig viseljék a szalagot."
de a valóságban azokat szólították fel, akik hisznek a nemzeti egységben
a baloldaliak nem hisznek ezek szerint lelkük rajta...
21.32
olvasd már el amit írsz könyörgöm.
a baloldali ember nem hisz a nemzeti egységbe. ennyire vak vagy? pontosan ezt írtam, ezt mondta a fidesz. ezzel tudatosan szakítva ketté az országot, és párt jelképpé téve egy nemzeti szimbólumot. te meg most ugyanazzal a kirekesztő cinikus demagóg dumával próbálod megmagyarázni, hogy nem is mondták ezt soha? komolyan ez az érved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!