Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vicces ez a "én azé ne...

Nem vicces ez a "én azé ne hordok kokárdát, mer orbán elvette" duma?

Figyelt kérdés

Ha annyira fontos lenne a baloldalnak a nemzeti örökség, akkor nem tudná elvenni orbán viktor. Az meg csak egy plusz ami közönyt egyébként tapasztalok felőlük a nemzeti ünnep kapcsán.

Csak egy nyűg, meg pénzkidobás, meg onnan lehet megismerni a középiskolásokat, hogy mindenki öltönyben van.

2016. márc. 14. 19:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"Hát azért az nem volt az ország egysége szempontjából a legjobb húzás, amikor a Fidesz azzal kampányolt, hogy az igaz magyarok nem csak 15-n hordják a kokárdát."

Valójában ilyen sosem történt.

"Az egyesületnek hagyományápoló egyesületek, kultúrkörök a tagjai, kézenfekvő, hogy mutassuk az összetartozásunkat. Fontos a nemzet egysége, főleg, amikor ilyen durva kampány folyik" - közölte az egyesület alelnöke."

""Sajátos év ez az idei, választások és Kossuth-év van. Akik március 15-én kiteszik a kokárdát, azokat kérjük, hogy ne vegyék azt le még egy ideig""

És ezeket még csak nem is a fidesz hanem egy "fideszhez köthető" szervezet elnöke mondta.

2016. márc. 14. 21:12
 12/37 tetro ***** válasza:
30%

21.12

attól, hogy azt állítod nem történt ilyen, attól még nem lesz más a valóság :)

2016. márc. 14. 21:21
 13/37 A kérdező kommentje:
akkor hol is mondott ilyet, hogy csak az igazi magyar aki kokárdát vesz ?
2016. márc. 14. 21:25
 14/37 tetro ***** válasza:
0%

21.25

tessék:

[link] :)

2016. márc. 14. 21:27
 15/37 tetro ***** válasza:
0%

21.25

[link]

ez az első két találat a google-ben. a te gépeden ha nincs ilyen, akkor javaslom telepítsd, nagyon hasznos kis kereső. meglásd kinyílik előtted a világ.

2016. márc. 14. 21:28
 16/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom.

Egyeseknek nevetséges, másoknak meg nem.

2016. márc. 14. 21:30
 17/37 A kérdező kommentje:

valójában a linkelt cikke közül ez az egy utálás van csak " a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület a közszolgálati televízióban reklámozta, hogy a nemzeti érzelmű választók a szavazásig viseljék a szalagot."

de a valóságban azokat szólították fel, akik hisznek a nemzeti egységben

a baloldaliak nem hisznek ezek szerint lelkük rajta...

2016. márc. 14. 21:32
 18/37 tetro ***** válasza:
79%

21.32

olvasd már el amit írsz könyörgöm.

a baloldali ember nem hisz a nemzeti egységbe. ennyire vak vagy? pontosan ezt írtam, ezt mondta a fidesz. ezzel tudatosan szakítva ketté az országot, és párt jelképpé téve egy nemzeti szimbólumot. te meg most ugyanazzal a kirekesztő cinikus demagóg dumával próbálod megmagyarázni, hogy nem is mondták ezt soha? komolyan ez az érved?

2016. márc. 14. 21:34
 19/37 A kérdező kommentje:
és 2002ben már nem lehetett fasisztázni... hol volt már akkor csurka akiktől meg kell védeni a demokráciát
2016. márc. 14. 21:34
 20/37 A kérdező kommentje:
nem. az érvem az volt, hogyha ez baloldalnak egy kicsit is számított volna, akkor nem lehetett volna "kisajátítani"
2016. márc. 14. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!