Fideszesek, ezen cikk elolvasása után mit gondoltok?
2010. ápr. 2. 21:28
11/22 anonim válasza:
Én pl. éppen hogy nem vagyok fideszes, és úgy írtam a válaszom...
12/22 A kérdező kommentje:
Muszáj velük beszélni. Egyszerűen azért mert baromi fontos. Tudom hogy nem értik meg mert annyira nem akarják. Nem akarnak csalódni. Bennük egy világ dőlne össze ha kiderülne a megmentőnek hitt királyról hogy egy gazdasái guruk kezében mozgatott ócska bábocska.
2010. ápr. 2. 21:46
13/22 anonim válasza:
Jó kis szöveg csak szerintem egy kicsit túlzásba vitték ezt a sok "tényt" , így elveszti a valóságosnak tűnő tartalmát.
14/22 anonim válasza:
Nem is neked írtam. Tudod kinek nem inge.. :)
15/22 anonim válasza:
Ha tetszik ha nem, a Fidesztől von el szavazókat a Jobbik, és ezt folyamatosan teszi. Olyan ember nincs, aki Jobbikosból lesz Fideszes, fordítva annál inkább
16/22 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor mindenkinek, aki nem a szemetek fénye, odaírtok a két neve közé zárójelbe egy zsidó vagy egy cigány nevet, azt megcélozván, hogy az volt az eredeti neve... Miért nem lehet elhinni, hogy Iksz Ipszilonnak az eredeti vezetékneve is Iksz volt, nem pedig Rockefeller vagy Eisenberg? Azt hiszitek, olyan okosnak tűntök majd attól, ha kitaláltok mindenkinek valami tipikus zsidó nevet?
17/22 anonim válasza:
nem csak hisszük és nem csak tűnünk. :)
18/22 A kérdező kommentje:
Soros György (született Schwartz György; Budapest, 1930. augusztus 2. – ) magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász. Társadalmi szervezeteket támogató nemzetközi alapítványáról is ismert.
Forrás: wikipédia
Íme, igen látszik hogy mi találtuk ki...
2010. ápr. 2. 21:58
19/22 anonim válasza:
A cikkhez csak annyit: forrás???? Mert ilyen mesét én is tudok írni akármilyen politikusról, pártról.
20/22 anonim válasza:
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!