A tabletemen miért Nem tudok HVG-s politikai cikkekhez hozzászólni?
Figyelt kérdés
Annyira titkosítva van hogy a beszélgetéseket se látok! A kormány így rejti el előlünk az igazságot? Hogy tudom elérni hogy láthassam a beszélgetéseket cikk alatt? Titkositott androidos böngészö létezik? Ez már nagyon ijesztő hogy minden eszközt bevetnrk hogy butitsák az embert !nemsokára androidon már csak az m1 fog bejönni?2016. márc. 13. 19:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez inkább technikai, és nem politikai jellegű probléma, szóval más kategóriában lett volna érdemes a kérdést felvetni.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem korlátozzák a szólás szabadságom
2016. márc. 13. 20:48
3/7 anonim válasza:
Szerintem neked üldözési mániád van! kommentelj Windowsról! Lehet, hogy a weblapon valamilyen technikai ok miatt nem lehet androiddal kommentelni. Gondolod, hogy Tőled, az ország tízmilliomodik keményen dolgozó kisemberétől retteg a kormány? Ezernyi másik balos weboldal van, ahol még kedvedre Orbánozhatsz, Gyurcsányozhatsz! Válassz egy másikat.
4/7 anonim válasza:
Nagyon kevés hvg-s cikknél lehet kommentelni az oldalukon.
De van facebook oldaluk, ott mindenki azt ír ami akar
5/7 anonim válasza:
Orbán biztos elrontotta a tabletedet. :D
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sok igazságot írtál már a tabletedről, ezért letiltottak. Origón akár egy olyan hozzászólás is elég, amivel ők nem értenek egyet.
7/7 A kérdező kommentje:
De ez vértlázító! Holnapon tüntetek a szabadságomér és hogy végre nem elnyomásba éljünk
2016. márc. 14. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!