Miért riogatott minket 2 napja a Fidesz migrációs válsághelyzettel, ha ma viszont azt közölte, hogy Magyarország határai "Biztonságosak"?
Ugyanakkor a Fidesz közölte, hogy a "Baloldal gyalázza a válsághelyzetet".
Én ilyenről nem hallottam, hogy gyalázná, csupán annyit közölt, hogy NINCS ITT SEMMILYEN VÉSZHELYZET, csak kb 30 fős migráns áradat miatt már riadót fújt a kormány!
Ennyi erővel már a kezdetektől fogva kellett volna a kormánynak "riadót fújnia", nem most!
Na de kérdem én, most akkor van válsághelyzet, vagy nincs???
Azért,mert ez az egyetlen aduász a kezükben.
Ezzel akarnak 2018-ban választás nyerni.
Szomorú...
a válsághelyezet fennáll, nagy a bizonytalanság...egyik pillanatról a másikra kitörhet újból a migrán-pokol.
a kormány viszont felkészült és biztonságossá teszi a magyar határt! ennek köszünhető, hogy biztonságos a határ...
szóval válság van, de a kormány uralja a helyzetet!
minden más magyarázkodás félrebeszélés!
Ja igen, a baloldal. Az az amelyik tavaly ilyenkor azt mantrázta, hogy a migránsveszély nem létezik,az csak a fidesz figyelemelterelése a problémákról. Aztán június környékén már kénytelenek voltak felhagyni a baromságukkal, mert már a bebetonozott MSZP-DK-LMP szavazók sem hittek a hülye szövegnek. Utána lehet nézni, nem most találtam ki.
Amúgy szerinted nincs válság? Mikor tízezrek grasszálnak fel-alá európában. Százakat erőszakolnak meg az utcákon, mindennaposak a zavargások. mert a szűzlánylelkű európai vezetőinknek nem píszí dolog kimondani az igazságot, és végre lezárni a görög határt. Hogy ez mind messze van tőlünk? Igen. Azért mert még tavaly időben lezártuk a határt. De ha a macedónok engedik őket két nap múlva Röszkénél lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!