A liberálisok miért nem tartják problémának, hogy egész Európában ilyen alacsony a termékenységi ráta?
Szerintem az is baromi szánalmas gondolkodás,hogy lenézzük az afrikai embereket,eleve pl meg sem próbáljuk őket felzárkóztatni,persze ehhez pénz kellene,a gazdagoknak lenne rá pénze.
Ugyanahhoz a fajhoz tartoznak,mint mi,tehát genetikailag képesek arra,amire egy európai is.
Ehleyett nyomják a sok felesleges családi kedvezmény,nemzeti propagandát,amivel semmit nem érnek el,ugyanis akármit is tesznek Európai termleékenységimrátáj a 2,0 sem fogja elérni,mert az emberek NEM Akarnak 2 gyereket sem vállalni ma már,az eddigi 2-3 gyerekes modellt,kelet-európában is hamarosan felváltja majd a 0-1gyerekes,tehát ebből lesz a legtöbb.
Ma normálisan felnvelni egy gyereket nem az,mint 20vagy30 éve.
Én 28vagyok,de az összes korombeli ugyanígy gondolkodik erről,nem akarnak 1 gyereknél többet,mert azzal csökkentik az életbenmaradási esélyeket.
Én 3 gyerekes családból származom,és én sem és egyik testvéremnek sem lesz gyereke....
Aki meg egyke,annak már saját lakás van,azok is úgy ahogy megélnek,a magunkfajták meg csak túlélnek,vegetálnak....
"Ugyanahhoz a fajhoz tartoznak,mint mi,tehát genetikailag képesek arra,amire egy európai is. "
Ugyanaz a faj, de nem ugyanaz a "fajta".
Egy csivava nem képes arra, mint egy doberman.
Jaj,ne már.
Most komolyan azt mondod,hogy a csivava és a nagytermetű kutya közötti különbség egyenlő a bőrszíni különbséggel?
Ekkora csúsztatást.
Egy néger fizikai felépítésében semmiben nem különbözik egy fehértől.
Ugyanakkor a agytérfogata,stb.
Az elmaradásuk kultúrális okokra vezethető vissza,nem fizikai okokra.
Amerikában a négerek ezzel az erővel még a mai napig is rabszolgák lennének.
A fozikális különbségek pedig ne rasszfüggőek.A fehérek és feketék között is vannak alacsonyak-magasak,vékonyak-kövérek,és az értelmi szintjük is ennyire változó.
A fehér ember nem genetikailag felsőbbrendű,hanem a fehér ember érte el leghamarabb a felvilágosodást,na meg ő zsákmányolta ki a többit...
Bármelyik ember be tud illeszkedni a modern világba,csak tanítani kell!
De sajnos amíg a konzervatívakat el nem zavarják a rákba,addig nem lesz változás.Változásra képtelen emberek akarnak változást elérni,de közbe egyhelyben toporogni..21.században élünk,remélem a konzervativak idővel eltűnnek,mert hátráltatják a fejlődést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!