A Jobbiknak tényleg van titkos párthadserege?
Figyelt kérdés
Végül is, ahhoz, hogy egy ilyen párthadsereg legálisan működjön, ahhoz kell nem kevés politikai hátszél.
Illetve, hogy eddig titokban maradtak.
2016. márc. 11. 20:19
11/12 anonim válasza:
Igen. Úgy hívják Magyar Gárda.Szerintem ezenkívül minden pártnak vannak olyan személyei akik közel vannak hozzájuk és Airsoft klubot működtetnek, mint ezek a Farkasok. Mi nálunk az egri főiskola kollégistái körében is nagy divatja van a katonai jellegű Airsoftnak. Ahogy a vadászat ez is egyfajta férfias játék. Én személy szerint jobban szeretem a labdarúgást játszani.
12/12 anonim válasza:
Ha belegondolunk az mszpnek is van hadserege, csak az övéké agymosott nyugdíjasokból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!