A Jobbiknak mi az elképzelése a jövőről?
Kíváncsiságból olvasgattam a jobbikos sajtót. Barikádot, alfahírt, kuruc.info-t, facebook oldalaikat, és azt figyeltem meg, hogy a múltról nagyon tudnak beszélni, hogy mit kellett volna másképp, nagyon tudnak mindig mindenért másokat hibáztatni (zsidókat, kommunistákat, szocikat, fideszt, akárkit), de mikor a jövőről van szó semmilyen épkézláb ötletet nem látok. Csak ilyen nagy körvonalakban elképzelnek valami nekik tetsző jövőt, de semmi konkrétabban behatárolt dolgot nem látok tőlük. Ha a múltról van szó órákat tudnak beszélni, akár trianon a téma, akár valami második világháborús esemény, de ha megkérdezném, hogy mit kéne csinálni például a magyar gazdaság versenyképességével, vagy hogy tudnák megoldani az innovációs problémáinkat, akkor 2 félmondatban el lenne intézve a dolog.
Az a baj, ha besétálnék egy random romkocsmába kedd este, valószínűleg több jogászt, közgazdászt és mérnököt találnék ott, mint a jobbik vezérkarában.
Nem érzik úgy a kedves szavazók, hogy ennyire kevés szellemi tőkével maximum a csődbe vinnék az országot? Nem kéne bölcsészekre bízni az országot szerintem.
Azért beszélnek folyamatosan a múltról, mert tetszik nekik.
Na most ebből következtess, hogy milyen jövőt akarnak.
"gazdasági programjuk 5 bekezdés... normálisak ezek?"
Az már 5 bekezdéssel hosszabb, mint az összes többi párté. Egyébként a választásokra kiadott, PDF-ben letölthető programokban jobban ki szokták fejteni.
Arról elfeledkezel, hogy ez az a része a gazdaság programnak amit máshova nem mertek be sorolni. Vannak olyan fejezetek is, mint foglalkoztatás, vidékgazdasági, környezetvédelmi, külgazdasági és egyéb területekre. S mindezek szűken az adott területről, mert az emberek nem érnek rá elolvasni a teljes programot,amely itt van.
Amennyiben neked van időd akkor itt van.
MO Orosz országhoz való csatolása.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!