Ha bolti dolgozó lennél, akkor szeretnél vasárnap dolgozni?
Ha az vagy, akkor pláne érdekel a válaszod.
A népszavazás csak idő kérdése.
Szia. Nem szeretnék.
Az az egyetlen nap, amikor a család többi tagja is szabadnapos, és együtt tudjuk az időt tölteni.
Akkor tudunk kimozdulni, kirándulni, távolabbi családot látogatni.
Ilyenkor tudunk közösen dolgozni valamit. Például utoljára laminált padlót raktunk le együtt apósommal.
Ilyenkor tudunk a felségemmel reggel ágyban maradni, nyugisan reggelizni.
Ilyenkor tudunk az szüleinél ebédelni, délután elmenni egy termálfürdőbe. Ilyenkor a szüleimnél vacsorázunk.
Nekem ezek fontos dolgok!
Én nem akarok vasárnap dolgozni!
Szombat este szoktunk a barátokkal sütni főzni iszogatni!
Vasárnap másnapos szoktam lenni :D
Dolgozzon akinek hat anyja van!
Ez a nagy szoci program: Dolgozz vasárnap!
Nehéz lesz vele választást nyerni.
Megérdemelne az ország egy normális baloldalt!
Igen, lesz népszavazás, és vissza fogják állítani, sajnos.
A férjem bolti eladó volt, és hatalmas tévesében vagytok. Nem, nem fizetnek érte extrát, sőt, a legtöbb helyen még ki sem veheti hét közben. 50-60 órát dolgozott egy héten, és nem csak egy helyet próbált ki.
Szerintem a vasárnapi nyitvatartás embertelen és értelmetlen! Nem hiszem el, hogy nem lehet heti 6 napban elintézni a bevásárlást, pláne, hogy a nagy multik nyitva vannak akár este 10-ig is. Vasárnap menjenek az emberek kirándulni, vagy családot látogatni. Beteg dolognak tartom, hogy a vasárnapi családi program a bevásárlás.
Ausztriában pl. szombat délig vannak nyitva a boltok, és még sincs miatta lázadás.
Most ugyan nem a kereskedelemben dolgozik már a párom, és remélem nem is kell majd oda visszamennie, ennek ellenére én nem szavaznék a vasárnapi nyitvatartásra. Ezzel kb. egyedül maradtam.
Le lehet pontozni.
ha bolti munkás lennék, akkor nem szeretnék vasárnap egy percet sem dolgozni!
mindenképpen támogatnám a fidesz-kdnp törvényét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!