Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az mszp és alpártjai...

Ha az mszp és alpártjai lennének hatalmon, akkor a migránssimogatás csúcsra járatódott volna?

Figyelt kérdés

2016. márc. 6. 08:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
8%
Szerencsére nincsenek hatalmon. :D
2016. márc. 6. 19:52
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

# 21/22 Időpont ma 15:02

Jogos.

2016. márc. 6. 19:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Kérdező még te sem lehetsz ennyire buta. Szerintem te egy fizetett fidesz alkalmazott vagy. Minden 2.fiatal végleg le akar innen lépni. Nem,ez szerintetek nemmgond :-D!
2016. márc. 6. 23:30
 24/25 anonim ***** válasza:
ugyanez lenne csak akkor a fidesz lenne merkel párti, az mszp meg "kvótaellenes"
2016. márc. 26. 11:37
 25/25 anonim ***** válasza:
A csúcson túlra. Lehet hogy egyik se akar itt maradni, de akkor meg átjáróház lenne az ország, nem lenne határzár se. Nem tudom kinek hiányzik hogy több tízezer, százezer analfabéta, agresszív, deviáns kecskepásztor arab vonuljon át az országon, mint valami sáskajárás, de nekem biztos nem. Akinek igen, jelezze.
2016. márc. 26. 13:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!