Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Seehofer orbán közös sajtótájé...

Seehofer orbán közös sajtótájékoztatója miért nincs fent eredeti német nyelven, amiben kifejti hogy egyetért a magyar politikával?

Figyelt kérdés
A bajor miniszterelnök pénteken találkozott orbánnal, az m1 tolmácsolásában a bajor miniszterelnök a fidesz kormány gazdaságban elért sikereit dicsérte és kifejtette hogy egyetért a magyar menekült politikával, ezt egyik ellenzéki média sem adta le rendesen magyarországon, ezért elkezdett foglalkoztatni a gondolat, h esetleg az m1 ismét hamisítja pl a tolmácsolást vagy ferdít, keresem az eredeti német nyelvű videót róla, és semmi német forrás, ahol vágatlanul meglenne.. most akkor mi van? Az m1 nek akkora hatóköre lett, hogy blokkolja a német médiát, hogy hülyíteni tudjon minket, vagy tényleg elhangzottak a dicséretek és az egyetértés, csak a magyar ellenzéki média próbál róla keveset beszélni? A német média megint visszatartja a menekültekkel kapcsolatos híreket, mint a szilveszteri esetnél, vagy már olyan szinten diktatúrában élünk, hogy magyar ip címmel le van tiltva a német vágatlan tudósítás?? Valaki segítsen már megérteni mi van itt, vagy ha esetleg vki megtalálja a vágatlan német forrást az linkelje már, kíváncsi vagyok tényleg elhangzottak e a gazdaságot dícsérő szavak! Ez az egész nagyon bűzlik!

2016. márc. 6. 00:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én péntek este mentem dolgozni, es 21-kor a radioban bemondtak, hogy miert volt ott es mirol targyaltak. Ez tuti, mert hallottam.
2016. márc. 6. 09:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez melyik rádió volt? Van fidesz kézen is rádió! M1-en is leadták élőben vágatlanul. Én az ellenzéki médiában pl hvg, index, atv, 444 nem találok rendes vágatlan változatot, mindenhol csak kiragadott részletek meg mellé a megszokott fröcsögés.. a hírközlés alapja az lenne, hogy először leadják mi volt pontosan, vagy vágatlan videóval, vagy kiírt szöveggel, majd emellett ha a cikk írója hozzá értőnek gondolja magát, akkor jöhet a véleményezés az hogy szakértő véleményét kéne megkérdezni róla, már említeni sem merem! Szerintem ez a legveszélyesebb a médiában, kiragadott féligazságokkal dolgoznak, majd a szánkba rágják mit gondoljunk, ahelyett, hogy objektíven leadnák egészben és hagynák hogy Az emberek döntsenek mit gondolnak..
2016. márc. 6. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Antenne Bayern-t hallgatok
2016. márc. 6. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
2016. márc. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!