Kiderült, hogy orbán műemlék kastélyban lakik? Miből tudta ezt megvenni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 10:29
11/20 anonim válasza:
recsi csökkentgetésekből,bűnözésből,junios ,közpénzekből gyorsan összejön egy kastélyra és egy kutyára.
12/20 anonim válasza:
Mi fizettük ki neki. Én, te és az összes Magyar ember tettünk bele neki pénzt.
13/20 anonim válasza:
Te jó ég! Elolvastam! Kisült az agyam! Ilyen dolgokkal foglalkoznak emberek? Hogy hol van egy Nárcisz nevű kutya, mikor született, stb.? És mivan, ha Viktorunk oda jár nyaralni, bérli, ott lakik a náncsinénije, vagy ott van gazdasága? Ezért ilyen hülye a baloldal! Bocs a kirohanásért, de leforrázva érzem magam! Oknyomoznak egy 6 éves kutya után! Anyám!!! Légyszi írja már meg valaki, hogy mikor bolhátlanították utoljára! Enélkül az infó nélkül nem élhetek tovább! Most megyek és a kútba ölöm magam! Ááááá
14/20 anonim válasza:
Nem értem, miért kellett lenulláznia valakinek engem!
Elég sötét lehet valaki, ha nem látja az az illető a VALÓSÁGOT!!!
15/20 anonim válasza:
#13 ,látod milyen ügyefogyott vagy?! na ez a síralmas, nem az ormány királyunk.nem a kutyájával van a probléma,hanem az irtozatos vagyonával,amít nem tud elszámolni.
16/20 anonim válasza:
Kispesten egész Wekerletelep műemlék, ott több ezer lakos műemlékben lakik, ha nem is kastélyban.
17/20 anonim válasza:
És azt ki mondta, hogy ez az övé? Senki. És ha az övé, akkor mi a van? Kb. 50 millából kapsz egy ilyet az Isten háta mögött, merthogy ez ott van. Ekkora baromságokra fordítanak energiát emberek! Nem csak aki írja, hanem aki ekkora szemetet olvas! Nem is értem én miért írkálok ide, inkább megyek és csinálok valami hasznosat!
18/20 anonim válasza:
Ezekben az áporodott, dohos régi épületekben nem nagy élmény lakni, sokkal jobb egy új építésű.
19/20 A kérdező kommentje:
# 13
Látom sikerült megérteni a cikk lényegét.
Csak mondom, hogy annak az épületegyüttesnek milliárdos az értéke...
2016. márc. 5. 14:35
20/20 anonim válasza:
19
Na ennyit a balliberálisok magasabb általános műveltségéről, amit ezen a fórumon tárgyaltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!