Csak engem háborít fel hogy a Fidesz titkosítani akarja a közpénzeket?
Figyelt kérdés
Komolyan ilyen a világon nincs, ezzel gyakorlatilag legitimálnák a lopásaikat. Én nagyon fel vagyok háborodva, ti?2016. márc. 4. 22:25
11/19 A kérdező kommentje:
"A rendszerváltás óta a Fidesz a legjobb dolog ami történt Magyarországgal. "
Ez most ugye valami vicc? :D
2016. márc. 4. 23:20
12/19 anonim válasza:
Észre se veszitek, de úgy felhúzzátok magatokat, meg egymást, hogy azt hiszitek - tévesen -, hogy az egész ország fel van húzva. Rá kellene pislantani időnként a pártszimpátiák számaira, és akkor nem hinnétek, hogy itt pörögtök, aztán már tör is kifelé a forradalom.
13/19 anonim válasza:
Rá szoktam pislogni. Olyankor azt látom, hogy az emberek 50-60%-a el sem menne szavazni, mert nem tudnak kire, nincs számukra hiteles alternatíva.
Szerinted ez rendben van?
14/19 anonim válasza:
Engem baromira zavart, hát eddig kitéve betéve tudtam, hogy stadion, meg millenárisd park, meg hiperszuper stúdió csak a fidesznek az állam pénzén és nem zavart különösebben...
15/19 anonim válasza:
Nincs ezzel baj. A zemeszpé is lopott, hadd lopjanak ők is.
17/19 anonim válasza:
Most mi a gond? Orbán úr betartja amit mondott. Úgy 2009 végén, vagy 2010 elején, egy riportba nyilatkozva, elmondta, ebben az országban, neki kell pár milliárdos és ezt meg is fogja csinálni. Azt nem mondta, milyen módszerrel, kitől, hogyan kell elvenni.
18/19 anonim válasza:
Már nem tudok felháborodni, annyi mindenen felháborodtam korábban. Csináljanak csak amit akarnak, a szavazáson kívül úgyse tudok mit tenni ellenük.
19/19 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt bajom velük, az ország fejlődik de ez nálam is kicsapta a biztosítékot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!