Csak engem háborít fel hogy a Fidesz titkosítani akarja a közpénzeket?
Nem csak téged háborít fel, még sok embert rajtad kívül.
Csak az a baj, hogy lassan kezdjük megszokni (már amennyire ezt meg lehet szokni), hogy ez a kormány folyamatosan kilopja a szemünket is.
Lopni éppen lopott az előző garnitúra is, de azok legalább megpróbálták fű alatt csinálni, megkerülni, kijátszani a törvényeket. Ezeket viszont már a látszat sem érdekli, egyszerűen hozzáidomítják a törvényeket a saját kleptomániájukhoz.
En is ma egy dologra jottem ra hogy vagy fideszesnek vagy lazar kis fianak szeretnek ujra szuletni mar mikor anyamba vagyok meg mar van egy hazam es 20 milla a szamlamon vagy valami fideszes havernak se lenne rossz
Csak azt nem ertem hogy mi a retket csinalnak ennyi penzzel de komolyan evi 100 millat csak az orban lenyel szerintem
Meg azt se ertem hogy mert nem lepnek le valahova hawaiira vagy akar hova es hagynak hogy normalis emberek iranyitsak az orszagot
minden fele szart kitalalnak de normalis gazdasagi intezkedest nem tudnak hozni
Tegyétek össze a két kezeteket, hogy Fidesz kormány van.
A rendszerváltás óta a Fidesz a legjobb dolog ami történt Magyarországgal.
Megint mondom. Örülhettek. Nem tudjátok mi a rossz világ. Csak a köpködéshez értetek, de ahhoz nagyon.
Na ez a baj. Hogy a Fidesz a legjobb dolog, ami történt velünk. :D
Gondolom, ezért tartunk itt.
A magyarok egy igen jelentős része szerint a kormány még a Magyar Nemzeti Bank trezorját is hazavihetné, csak migránsozzon, gyúrcsányozzon és hajrámagyarozzon hozzá eleget.
Kb. itt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!