Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem háborít fel hogy a...

Csak engem háborít fel hogy a Fidesz titkosítani akarja a közpénzeket?

Figyelt kérdés
Komolyan ilyen a világon nincs, ezzel gyakorlatilag legitimálnák a lopásaikat. Én nagyon fel vagyok háborodva, ti?

2016. márc. 4. 22:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Annyid diktátoroztátok Orbánt, hogy szépen lassan valóra válik. Épül az Orbán diktatúra.
2016. márc. 4. 22:29
 2/19 Shai-Hulud ***** válasza:
69%

Nem csak téged háborít fel, még sok embert rajtad kívül.

Csak az a baj, hogy lassan kezdjük megszokni (már amennyire ezt meg lehet szokni), hogy ez a kormány folyamatosan kilopja a szemünket is.

Lopni éppen lopott az előző garnitúra is, de azok legalább megpróbálták fű alatt csinálni, megkerülni, kijátszani a törvényeket. Ezeket viszont már a látszat sem érdekli, egyszerűen hozzáidomítják a törvényeket a saját kleptomániájukhoz.

2016. márc. 4. 22:33
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Orbán azthiszi magáról hogy a törvények fölött áll, ez addig igaz is lehet amíg ők kormányoznak. De milessz azután ha már nemkellenek az embereknek, és jön egy új kormány? amelyik visszalapozza a sok haveri juttatást, a rokonok gyarapodását stb stb.
2016. márc. 4. 22:36
 4/19 anonim ***** válasza:
25%

En is ma egy dologra jottem ra hogy vagy fideszesnek vagy lazar kis fianak szeretnek ujra szuletni mar mikor anyamba vagyok meg mar van egy hazam es 20 milla a szamlamon vagy valami fideszes havernak se lenne rossz

Csak azt nem ertem hogy mi a retket csinalnak ennyi penzzel de komolyan evi 100 millat csak az orban lenyel szerintem

Meg azt se ertem hogy mert nem lepnek le valahova hawaiira vagy akar hova es hagynak hogy normalis emberek iranyitsak az orszagot

minden fele szart kitalalnak de normalis gazdasagi intezkedest nem tudnak hozni

2016. márc. 4. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Ez ellen is lehetne tüntetni.Tulajdonképpen már az egész ország tüntethetne, mert az élősdi kormányközelieken kívül mindenkit negatívan érint, mindenkit megkárosítanak, nyíltan és pofátlanul lopnak, mint a pocok.Hogyne háborítana fel.Titkosítanák.Nehogy véletlenül tetten érhető legyen, épp hány vagonnal tűnik el félúton az adófizetők által összegürizett forint.
2016. márc. 4. 22:39
 6/19 anonim ***** válasza:
70%
Elegetik a papirokat mint a halaltaborokba a nemetek
2016. márc. 4. 22:40
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha Magyarországon a Fidesz a legjobb párt, amit ki tud termelni magából, akkor Magyarország már áshatja is a sírját.
2016. márc. 4. 22:42
 8/19 anonim ***** válasza:
16%

Tegyétek össze a két kezeteket, hogy Fidesz kormány van.

A rendszerváltás óta a Fidesz a legjobb dolog ami történt Magyarországgal.

Megint mondom. Örülhettek. Nem tudjátok mi a rossz világ. Csak a köpködéshez értetek, de ahhoz nagyon.

2016. márc. 4. 23:14
 9/19 anonim ***** válasza:
68%

Na ez a baj. Hogy a Fidesz a legjobb dolog, ami történt velünk. :D

Gondolom, ezért tartunk itt.

2016. márc. 4. 23:17
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

A magyarok egy igen jelentős része szerint a kormány még a Magyar Nemzeti Bank trezorját is hazavihetné, csak migránsozzon, gyúrcsányozzon és hajrámagyarozzon hozzá eleget.

Kb. itt vagyunk.

2016. márc. 4. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!