A Jobbik miért nem tüntet, miért nem csinálnak semmit?
Mindig sírnak, hogy nekik nincs elég médiafelületük, meg hogy diszkriminálják őket.
Na már most, ha ez valóban így van, akkor miért nem csinálnak maguknak médiafelületet?
Tomboljanak megint, mint ahogy 2006-ban tették és megint megugrik a támogatottságuk, mint ahogy 2006-2010 előtt is feltörtek.
Tele vannak lével, de egy nyamvadt tüntetést nem bírnak megcsinálni.
Nem 2006-2010 előtt, hanem között. Ezt elírtam.
Na de egyébként valóban így van, hogy röhej ez a cukiskodás.
Próbáltak már tüntetéseket szervezni, csak épp lebőgtek vele, mert nem sikerült még egy 4 számjegyű tömeget sem összeverbuválni.
Ennél még a "bukott baloldal" tüntetései is komolyabbak voltak (pedig önmagukban azok sem voltak nagy durranások).
"Tomboljanak megint, mint ahogy 2006-ban tették és megint megugrik a támogatottságuk, mint ahogy 2006-2010 előtt is feltörtek."
Igen, ez minősíti a szavazótáborukat is!
Ja, hogy ilyen kemények a srácok?
Akkor nem mondtam semmit.
Tuti viszik 2018-at.
A jobbik jelenleg légüres térbe került.
Az utcát elvették tőlük az oda szorult liberálisok, a fidesz lenyúlta a programjukat.
ez a lassú de biztos pusztulás útja és nem úgy tűnik, mintha lenne tervül ez ellen...
én is úgy látom, hogy ők tényleg néppártosodnak, meg cuki, az akarnak lenni, ami a fidesz volt régen, azokat a kiábrándult szavazókat megszerezni
+ szerintem látják hogy jelenleg még nincs esélyük 18-ban, így inkább tényleg a fidesz valagában vannak, mert "azok legalább nem baloldali nyugatias liberálisok"
és amúgy igen, én is sokszor kérem őket számon, hogy Feri ellen ezeknek az ezredéért utcára vonultak, gyújtogattak, stb, most meg, lopják a magyar földet, külföldi kézbe adják, kiskirályok képződnek, és az állam pénzéből leírhatatlanul jól él, százmilliókból, milliárdokból egy pár száz fős slepp, míg a nép az egykulcsos adónak hála robotol a mindennapi betevőkért
de ezekszerint azt a tömeget, akit akkor az zavart, most nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!