Orbánék miért nem tiltják be azt a sok hedonista szórakozóhelyet az országban?
Figyelt kérdés
Ugye a legtöbb Budapesten van.
Ez sokat dobna a fiatalok értékrendjén, ha ilyen elvadulásra serkentő helyek nem rombolhatnák a lelküket.
2016. márc. 1. 06:05
1/6 anonim válasza:
Engem nem zavarnak az ilyen helyek. Aki nem akar bemenni az nem megy be. Ennyi erővel a meleg szórakozóhelyeket is bekéne záratni, mert van akinek az se tetszik, de melegek attól lennének ugyanúgy. Szerintem az nem lenne megoldás semmire. Az értékrendjük sajnos ugyanolyan szar lenne a fiataloknak, mert szarul lettek nevelve és az iskolában se tanítanak nekik semmit erkölcsről. Egy torz képet kapnak felnőttkorukra,amivel sokan nem tudnak mit kezdeni. Ezen kellene változtatni szerintem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, a homokozókat is be kellene zárni.
Aztán át kellene nevelni az egész társadalmat, mivel a magyarok bűnös emberként gondolkodnak és ez a bűnös élet vezet ahhoz, hogy itt tart az ország.
2016. márc. 1. 07:26
3/6 anonim válasza:
Azt a mindenit, micsoda komcsik vannak még mindig az országban!
Kádárnépe nem változik.
4/6 anonim válasza:
Hát ja.. Valami jó kis Wartburgos, pálinkázós retró klub biztos nem lenne a kérdez ellenére..:)
5/6 anonim válasza:
'Aztán át kellene nevelni az egész társadalmat, mivel a magyarok bűnös emberként gondolkodnak és ez a bűnös élet vezet ahhoz, hogy itt tart az ország.'
Nem gondolod kérdező, hogy inkább a te kobakodban van valami rendetlenség? :)
6/6 Vak Bottyán válasza:
Mi itt a hedonista? Az, hogy iszol két darab meleg, vizezett sört ezer forintért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!