Tényleg igaz, hogy a tanártüntetés szervezői milliókat kaptak az MSZP-től?
Figyelt kérdés
Néztem ma a híradót az M1-en, és valami ilyesmi volt, hogy aki szervezi ezt, vagy annak a barátja, sok millió forintot rakott zsebre, amit az MSZP-től kapott.2016. febr. 27. 23:21
2/17 anonim válasza:
Persze valószínűleg, két éve még milliárdos adósságokról beszéltek, most meg hirtelen milliókat tudnak kifizetni.
3/17 anonim válasza:
Bármi meglehet. Az is lehet, hogy felajánlottak sok milliót, de nem fogadták el, de ezt még nehezebb elhinni, érdekes nem?
Amúgy nem hiszem, mert pl. (ahogy tudom) a tüntetésen szónokló diák is gazdagék gyereke, szóval csurranhat-cseppenhet máshonnan is.
De jó lenne szűkíteni a szervezők körét, mert ez így egy kicsit tág.
4/17 anonim válasza:
Zuschlaggal próbálják összemosni. Ennyi. Szokásos karaktergyilkosság. Bárki aki rámutat a fidesz dolgaira, azt besározzák.
5/17 anonim válasza:
Mondjuk lehet nem kellett volna Csuszlággal haverkodni, nem lehetne mit felhozni.
6/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs,de amióta az m1-ből Fidesz-tévét csináltak, én minden hírt fenntartásokkal fogadok tőlük.
7/17 anonim válasza:
Vannak hibák az életben, amit nem szabad elkövetni "Néztem ma a híradót az M1-en" -na ez egy közülük!
8/17 anonim válasza:
9/17 anonim válasza:
Ezzel is a tanárok járnak jól!
10/17 anonim válasza:
Szerintem meg a Sátán vezeti őket Soros György gyúrcsánykottáin keresztül, amit Nekünk, templombajáró, Igazkeresztyén, Magyar embereknek mélységesen el kell ítélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!