Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az tulajdonképpen miért baj,...

Az tulajdonképpen miért baj, hogyha valaki nem akarja arabostítani, iszlamizálni az országát, illetve azt a vonalat támogatja, ami igyekszik megőrizni eredeti jellegét?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy sok embert miért zavar, hogy nem akar olyan elcseszett társadalomban élni.

Nekem tavaly volt 3 hónapos kiküldetésem Londonban.

Az egész város, egy nagy csalódás volt nekem, nem éreztem jól magamat.Persze, aki odaköltözik a pénz miatt, azt is meg kell érteni.

Az ottani lakhelyem egy jónak számító, de mégsem gazdag környéken volt.Ott nem voltak pakik meg hasonlók.

Viszont a beljebb, csurig volt velük minden, sokszor nem láttam európait a tömegben.

3 hónap alatt sem tudtam megszokni a fejkendős nőket, ordibáló arabokat.

Sokszor, amikor mentem, méregettek, úgy éreztem magam, mint, ahogy az Orczy téren szoktam sötétedéskor.

Ami még feltűnt, hogy rengeteg az arab feliratos üzlet, egész utcák vannak velük tele.

Szerintem, hogyha 1-2 van egy városban az nem baj, de, hogy ennyi.

Magyarország csóró, ilyen szempontból rossz hely.Viszont, egyetlenegy előnye van, Nyugat-Európával szemben, márpedig az, hogy nincs tele bevándorlókkal.

Nyugat-Európában ezt elrontották, változtatni már nem tudnak.

Nekünk figyelni kellene és tanulni a hibáikból és meg kell őrizni az ország eredeti, európaias jellegét.

2016. febr. 27. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor mehetsz is az említett 2 közé lakni akár!

mert te sem vagy jobb. :)"

Azért, mert többre értékelem egy emberben a viselkedését, mint a származását, ha ettől csak rosszabb ember vagyok akkor tényleg oda tartozok.

2016. febr. 27. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:

" Azért, mert többre értékelem egy emberben a viselkedését, mint a származását, ha ettől csak rosszabb ember vagyok akkor tényleg oda tartozok."

Mert ha mi sem vagyunk jobbak akkor csapódj a migrácsaidhoz a hozzád hasonlókkal és el lehet menni, a főnököd is megmondta! :)

Minek vagytok itt egyáltalán?

2016. febr. 28. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg, én nem azt akartam mondani, hogy nem mindenki jobb és nem akarok általánosítani, de sajnos elégszer láttam, hogy ahogyan a cigányok közt is van kulturált és ugyanúgy a magyarok közt is van kulturálatlan, én ezért tartom fontosabbnak a viselkedést, mint a származást.
2016. febr. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!