Miért nem értik meg sokan, hogy a stadionokat azért építi a kormány, mert a magyar átlagembernek erre van igénye?
Mivel magyar focit külföldön nem néznek egyáltalán, ezért kétlem, hogy bármilyen külföldi piaci értéke lenne. Mégis nyilván a kereslet/kínálat alapján fizetik a focistákat meg a stadionokat. Egyszerűen mert a magyar átlagnak ez kell, külön M4 sportcsatorna vált ki és nagyon nagy a nézettsége.
Nemrég voltam színházba, és szinte csak öregek voltak, azok se sokan. Szóval hiába építenének színházakat vagy művelődési központokat. Sajnos a magyar művelődési központok épp a stadionok, ahol másodpercenként egy fél tucat trágár szót lehet telitorokból üvölteni a másik város/városrész csapatára, és ez a legtöbb magyar szórakozása.
Nem a stadionnal van a baj hanem azzal hogy jópár olyan stadiont is építenek amikre semmi szükség nem lenne.
Pl ez friss történet, 440 millióból fejlesztenek egy olyan helyre stadiont ahova átlagosan 200 néző jár ki. Te nem érzed ennek az abszurditását? És ez csak a felépítés, valószínűleg a jegyeladás még a fenntartására sem lesz elég, szóval ezen felül is folyamatosan szívni fogja az adófizetők pénzét.
Azzal pedig ne gyere hogy művelődési központ, meg színház, mivel nem akarom hogy a kormány szórakoztasson. Fektessék be ezt a pénzt oktatásba, vállalkozások segítésébe, adócsökkentésbe, aztán majd valaki engem piaci alapon szórakoztat.
Honnan tudod, hogy az átlagembernek erre van igény, volt róla népszavazás?
Lehet hogy a te átlagod szeret másodpeecenként félt tucat káromkodást beordítani a pályára, de én éppen ezért nem járok stadionokba, és a gyerekemet sem viszem el, amíg ez folyik ott. Nem túl felemelő érzés az, ha valaki kihagy egy gólt és a melleted szurkoló ember azt kiabálja, hogy "dögölj meg", meg csupa nyomdafestéket nem tűrő szavakat.
Nem értem, hogy miérT nem lehet mormálisan szurkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!