Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem értik meg sokan,...

Miért nem értik meg sokan, hogy a stadionokat azért építi a kormány, mert a magyar átlagembernek erre van igénye?

Figyelt kérdés

Mivel magyar focit külföldön nem néznek egyáltalán, ezért kétlem, hogy bármilyen külföldi piaci értéke lenne. Mégis nyilván a kereslet/kínálat alapján fizetik a focistákat meg a stadionokat. Egyszerűen mert a magyar átlagnak ez kell, külön M4 sportcsatorna vált ki és nagyon nagy a nézettsége.

Nemrég voltam színházba, és szinte csak öregek voltak, azok se sokan. Szóval hiába építenének színházakat vagy művelődési központokat. Sajnos a magyar művelődési központok épp a stadionok, ahol másodpercenként egy fél tucat trágár szót lehet telitorokból üvölteni a másik város/városrész csapatára, és ez a legtöbb magyar szórakozása.

2016. febr. 25. 17:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
A profi magyar focisták arról híresek, hogy tudnak focizni ugye? Szerencsétlen az összes, csoda ha eltalálják a ladbdát, ezeknek miért kell megint 12 milliárdos pálya? Nézd meg a magyar utakat, méterenként kráterek, a korházakban embertelen körülmények, az oktatás is egy nagy 0... De stadion az kell :) inkább a vizilabdára és a kézire kéne koncentrálni amiben jók vagyunk, nem a focira, nem értem hogy miért kell erőltetni...
2016. márc. 2. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a stadionnal van a baj hanem azzal hogy jópár olyan stadiont is építenek amikre semmi szükség nem lenne.

[link]

Pl ez friss történet, 440 millióból fejlesztenek egy olyan helyre stadiont ahova átlagosan 200 néző jár ki. Te nem érzed ennek az abszurditását? És ez csak a felépítés, valószínűleg a jegyeladás még a fenntartására sem lesz elég, szóval ezen felül is folyamatosan szívni fogja az adófizetők pénzét.

Azzal pedig ne gyere hogy művelődési központ, meg színház, mivel nem akarom hogy a kormány szórakoztasson. Fektessék be ezt a pénzt oktatásba, vállalkozások segítésébe, adócsökkentésbe, aztán majd valaki engem piaci alapon szórakoztat.

2016. márc. 3. 01:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy az átlagembernek erre van igény, volt róla népszavazás?

Lehet hogy a te átlagod szeret másodpeecenként félt tucat káromkodást beordítani a pályára, de én éppen ezért nem járok stadionokba, és a gyerekemet sem viszem el, amíg ez folyik ott. Nem túl felemelő érzés az, ha valaki kihagy egy gólt és a melleted szurkoló ember azt kiabálja, hogy "dögölj meg", meg csupa nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

Nem értem, hogy miérT nem lehet mormálisan szurkolni.

2016. márc. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!