Jobbikos szavazatszámláló fiatal lányként milyen viselkedésre számíthatok a többiektől?
" Hát én azért nem egy 18 éves "kislányt" küldenék aki még választást csak tv-ben sem látott."
vegyél már vissza
ha valaki 18 éves akkor nem azt jelenti hogy tudatlan tanulatlan buta
van sok 50 60 éves aki bizony nagyon hülye
A kötekedőknek:
Miért, az mszp szerintetek komolyabban csinálja?
A sógornőmet lefizette a helyi mszp, hogy menjen el szavazatszámlálónak 5 ezer forintért...
És elvállalja mert jól jön neki a pénz. És a Jobbikra fog szavazni :)
Egyébként, kedves Kérdező, én csak pár évvel vagyok nálad idősebb, és én is jobbikos szavazatszámláló leszek. Voltam már néhányszor szavazni, de semmivel nem vagyok okosabb nálad ebben a témában... Kicsit én is tartok a többiektől, de elhatároztam, mindenkivel kedves leszek, mosolygok, magabiztosnak mutatom magam. Hiszen teljesen biztos vagyok a dolgomban :)
Ez jó hozzáállás, én is megpróbálok ilyen lenni, csak izgulok már most. :$
Szebb Jövőt!
Nem vagyok taknyos, sőt még olyan sem, hogy valaki olyannak a valakije...
Tag vagyok és felkért.
Tegnap 20.19-es 62 %-os!
"65%-os vagyok anti náci és megmondtam most a frankót "
Azért vagyok 65 %-os, mert nem nyalom a Jobbik seggét! ÉS TÉNYLEG ANTINÁCI!!!! Ha csak recepteket küldenék be, vagy TV műsorokról írogatnék. biztos meglenne a 100. Bár neked sincs meg. XD XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!