Jobbikos szavazatszámláló fiatal lányként milyen viselkedésre számíthatok a többiektől?
Legyen meg a véleményed, ez engem nem igazán hat meg. :)
Attól még, hogy nem voltam még szavazni, lehetek hasznos tagja a bizottságnak. Attól még, hogy valaki volt szavazni, nem hiszem, hogy a számlálásban nagyobb gyakorlata lenne, mint nekem. Vagy a szabályokat jobban tudná, azt meg lehet tanulni.
Bocs az OFFért, mentségemre szóljon, hogy előbb már válaszoltam a kérdésedre.
Szóval kíváncsiságból kérdem, hogyan kerültél bele a számlálók közé? Csak úgy jelentkeztél és bevettek, vagy ismerősökön/kapcsolatokon keresztül lehet csak bekerülni?
Semmi gond.
Szóval a helyi elnök kért fel.
"Meg van a véleményem egy olyan pártról, amelyik egy elsőszavazót küld szavazatszámlálni."
Hű de nagyot mondtál.
Legközelebb figyelhetnél a helyesírásra is. :)
Akár első szavazó is mehet szavazatokat számlálni semmivel se rosszabb pl egy 40 50 60 évestől...
Tartsd meg a véleményed magadnak:D
"Nem lehettek túl sokan arra felé."
igen honnan tudod?:O
"Csak köszöntgessétek egymást a nyilas köszöntéssel! A karlendítést se felejtsétek el! XD XD XD Olvassatok történelemkönyveket!!!!!!
"
csak köszöngessetek egymással nyilas köszönéssel :SSS jaj jaj :S :$
65%-os vagyok anti náci és megmondtam most a frankót
:(((((
:DDD
" Nem lehettek túl sokan arra felé."
kíváncsi lennék ha az mszp elnök kérne fel valagit hány ember mozdulna meg
vagy jön nyugdíjas hadsereg 14 es dioptriás szemüveggel hogy lássák hol az X :ooOOOOo
a jobbik hívására 100 ak ugranak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!