Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről? Szerintem...

Mit gondoltok erről? Szerintem lehet igazság alapja

Figyelt kérdés

Kedvenc youtube videósom! De nem gondoltam volna, hogy egyszer komolyan elgondolkozok rajt amit ír!

[link]

Ebben az országban már csak a jobbiknak lehet hinni!

2016. febr. 24. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Bírom aér videóit. :D
2016. febr. 24. 13:01
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ez egy szándékosan rossz helyesírással, meglehetős provokatív szándékkal készített propaganda anyag.

Aki ezt komolyan veszi, az saját magáról állít ki bizonyítványt, majdnem olyan rosszat, mint a video készítője.

2016. febr. 24. 13:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is veszem komolyan, de van egy érv amit nem hanyagolhatunk el! Ha az mszps ért oda először, akkor a fideszes verő legények hogy tartóztatták fel? Ha meg a fidesz emberei hamarabb oda tudtak érni, miért nem adták be a lapot egyből? Mi szükség van akkor arra, hogy megvárják az mszps politikust? Mit nyert ezzel a fidesz? Egyedül az mszp nyert, mert újból fúj fideszezhhet..
2016. febr. 24. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Rühellem a szinvàltós fityiszt,meg a kubatov féle ifjúgàrdàt is.Annak viszont örülök hogy az mszp t lenyomtàk.

Nagyon helyes!De ez ettől még bandahàború.

Az mszp ment a levesbe most a fityisz a főnök.Ők màsok.

De ugyanolyan rosszak ha nem rossszabbak.

2016. febr. 24. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok hajlandó megnézni egy diszlexiás debil írását.

Provokációnak készült, de komolyan nem tudom, hogy eredetileg melyik párt lehúzására készítették.

2016. febr. 24. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyermeteg mese video ez teljesen logikátlan, nulla IQ nulla szint.
2016. febr. 24. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az mszps ért oda először, akkor a fideszes verő legények hogy tartóztatták fel? Ha meg a fidesz emberei hamarabb oda tudtak érni, miért nem adták be a lapot egyből? Mi szükség van akkor arra, hogy megvárják az mszps politikust?"

na ja...

szóval.

-arról, hogy be lehet-e adni újra a kérdés, a kúria dönt.

-a kúria döntéséről azt lehetett tudni, hogy aznap lesz, de azt nem, hogy mikor.

-amíg a kúria nem dönt, nem lehet beadni, mert kapásból kivágják, mert még nem lehet beadni.

hiába tépsz előre számot, mert akkor sorra kerülsz (semmi más dolguk gyakorlatilag nincs) és vagy beadod a kérvényt és kidobják (mert még nem lehet beadni), vagy nem adod be és akkor elveszik a sorszámod, azaz olyan, mintha nem is húztál volna.

tetszik érteni?

2016. febr. 24. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Annak viszont örülök hogy az mszp t lenyomtàk. "

Nem az MSZP-t nyomták le, hanem egy újabb népszavazási kezdeményezést kaszáltak el, ami azt a népuralmat hivatott megtestesíteni, amire olyan sokan hivatkoztak az elmúltnyócévben az ellenzék oldaláról. Ráadásul egy olyan népszavazást, ami egy olyan rendelet eltörléséről szólna, amivel az emberek 70%-a nem ért egyet. Ennyi.

2016. febr. 24. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!