Mit gondoltok erről? Szerintem lehet igazság alapja
Kedvenc youtube videósom! De nem gondoltam volna, hogy egyszer komolyan elgondolkozok rajt amit ír!
Ebben az országban már csak a jobbiknak lehet hinni!
Azt gondolom, hogy ez egy szándékosan rossz helyesírással, meglehetős provokatív szándékkal készített propaganda anyag.
Aki ezt komolyan veszi, az saját magáról állít ki bizonyítványt, majdnem olyan rosszat, mint a video készítője.
Rühellem a szinvàltós fityiszt,meg a kubatov féle ifjúgàrdàt is.Annak viszont örülök hogy az mszp t lenyomtàk.
Nagyon helyes!De ez ettől még bandahàború.
Az mszp ment a levesbe most a fityisz a főnök.Ők màsok.
De ugyanolyan rosszak ha nem rossszabbak.
Nem vagyok hajlandó megnézni egy diszlexiás debil írását.
Provokációnak készült, de komolyan nem tudom, hogy eredetileg melyik párt lehúzására készítették.
"Ha az mszps ért oda először, akkor a fideszes verő legények hogy tartóztatták fel? Ha meg a fidesz emberei hamarabb oda tudtak érni, miért nem adták be a lapot egyből? Mi szükség van akkor arra, hogy megvárják az mszps politikust?"
na ja...
szóval.
-arról, hogy be lehet-e adni újra a kérdés, a kúria dönt.
-a kúria döntéséről azt lehetett tudni, hogy aznap lesz, de azt nem, hogy mikor.
-amíg a kúria nem dönt, nem lehet beadni, mert kapásból kivágják, mert még nem lehet beadni.
hiába tépsz előre számot, mert akkor sorra kerülsz (semmi más dolguk gyakorlatilag nincs) és vagy beadod a kérvényt és kidobják (mert még nem lehet beadni), vagy nem adod be és akkor elveszik a sorszámod, azaz olyan, mintha nem is húztál volna.
tetszik érteni?
"Annak viszont örülök hogy az mszp t lenyomtàk. "
Nem az MSZP-t nyomták le, hanem egy újabb népszavazási kezdeményezést kaszáltak el, ami azt a népuralmat hivatott megtestesíteni, amire olyan sokan hivatkoztak az elmúltnyócévben az ellenzék oldaláról. Ráadásul egy olyan népszavazást, ami egy olyan rendelet eltörléséről szólna, amivel az emberek 70%-a nem ért egyet. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!