Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A reformok müködnek" "Magyaro...

"A reformok müködnek" "Magyarország jobban teljesit"?

Figyelt kérdés
Ennek a lényegét nem tudom értelmezni,ha éjjel nappal ezeket a szlogeneket fúják attól miért lenne jobb? Ez nem is lenne baj,de akkor minek hajtogatják? Sajons semmi nem változik ebben az országban,csak negativ irányban,akkor minek reklámozzák hogy minden jobb,kitől teljesitünk jobban? Nekem magas ez? Végülis a reform müködik,az igaz,hogy negativ értelemben,ennyi még igaz lehet,vélemény?
2016. febr. 23. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Ez az agymosás része.
2016. febr. 23. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd, pl. Afrikától jobban teljesítünk, de ez még mindig messze van attól, amit a gengszterváltás, EU-s csatalkozás során ígértek nekünk.
2016. febr. 23. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha mindenhez negatívan állsz, akkor persze hogy negatív az egész életed. Az életben a pozitív dolgokra kell(ene) koncentrálni, nem állandóan azzal foglalkozni hogy mi a rossz, hanem az hogy mi a jó. Magam is negatív ember voltam, de teljesen megváltoztam amikor életmódot váltottam. Nem hagyom hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtam.
2016. febr. 23. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
M.o-n semmilyen reform nem volt/nincs, ergo nem is működhetnek se jól, se rosszul. Még csak el sem indultak a reformok. Jaaa, hogy sokan azt se tudják, mi a reform? Hát igen...
2016. febr. 23. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon jelentős reformok történtek, hiszen a nyugati típusú jogállami demokráciáról áttértünk az illiberális tekintélyuralmi féldiktatúrára.

A reformok nagyon jól működnek, hiszen kialakult egy erős fideszes nagyvállalkozói és főhivatalnoki réteg akinek a kezébe sikerült átjátszani szinte mindent.

Magyarország jól teljesít abban, hogy végleg leszakadjon az Európai Unióról és csatlakozhasson a dicsőséges Eurázsiai Unióhoz.

Magyarországon sikeresen kiépült egy minden szegmensre kiterjedő urambátyám mutyikorrupciós világ, és nagyszerű lehetőségek nyíltak meg a zavarosban halászási ipar számára.

Nyitva az út a fidesz-jobbik koalíció kialakítására és a fasiszta erkölcsi felfogás bevezetésére az általános iskolai tananyagba. Ezzel a jelenlegi tolvajbanda gyümölcsöző együttműködésre léphet a mellénykés rablóbandával.

2016. febr. 23. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Hogy milyen jól működik és teljesít???

Egyre több botrányról értesülök, olyanokról, melyek hallatán sokak zsebében kinyílik a bicska!

Gondolok én Habony esküvőjéről, a kölcsön festményekről, erőszakos akadályozás ellenzéki népszavazás ügyben a vasárnapi boltbezárásról, kritikus egészségügy, romokban heverő közoktatás, Fidesz állandó hazugsága (Kovács Zoltán szerint a "Nemzeti konzultáció nem kampány" - márpedig AZ, KAMPÁNY!!!).

Sorolhatnék tovább dolgokat, miért rosszabb ezerszer a Fidesz, mint Gyurcsány Ferenc!!!

2016. febr. 23. 16:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy annyira tetszik, hogy a kommunizmusból átprosperált júdásezüstön verekedtek...

Jött az AUDI meg a többi gyár, aztán észre sem vesszük milyen jelentéktelen vagyonokról van már csak szó.

Lehet dolgozni is kérem! Lehet értéket előállítani.

És kár hogy a balt egyedül csak az zavarja, hogy nem ők lopják szét éppen a közvagyont.

2016. febr. 23. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Ott is csak magyar béreket fizetnek te birka. Ja neked az is elég? Bocs.
2016. febr. 23. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ingatlanok, a szolgáltatások árai meg töredékei az osztráknak. Vagy azt is szeretnéd?

Hol kapsz te 40 millióért az osztrák főváros elitebb negyediben lakást? Hol vágják le a hajad kétezerért? Hol csinálják meg az autódat ennyiért?

Azért kerül az 5 éves BMW fele annyiba, mert ha már be kell tolni a szervizbe akkor elszállnak a költségek.

De gondolom ezzel ki vagyunk békülve, mert ez jár...

2016. febr. 23. 18:23
 10/11 MolotovPunk ***** válasza:

Az AUDI ,Suzuki és több nagyobb gyár egyébként az MSZP kormányok alatt jött be 90-es évek közepén,más további gyárak 2003-2004 környékén jöttek be.A Rába is akkor kezdett gyártani ismét katonai cuccokat Győrben.Csak mondom...

A Fidesz kormányok meg (jobban teljesít) mondókájukon kívül semmilyen fejlődést gyarapító gyárat nem hoztak be az országba.Ők mit is hoztak volna?Szinte mindenkivel összevesznek és azt hiszik,hogy mindenkitől okosabbak.

2016. febr. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!