Kussolnak szokás szerint :) Mintha megse történt volna.
2016. febr. 20. 22:21
2/10 anonim válasza:
Nyilván azért fektetett a migráns kérdésbe ekkora energiákat, hogy most csak úgy aláírja, mert pont olyan kedve van! Vagy ez a dolog hogy él a fejetekben?
Gondol egyet:"Na, akkor most hülyét csinálok magamból, megszivatom a népet! Jaj, de jó móka lesz!"
Így képzelitek?
Nem is tudjuk, hogy mit írt alá, mit nem. Ha aláírt, miért, ha nem, miért?!
Ezen kár itt rugózni perpill!
2016. febr. 20. 22:31
3/10 anonim válasza:
56%-os, már itt is folytatod a trollkodást???
Miért nem húzol el innen?
2016. febr. 20. 23:10
4/10 anonim válasza:
Szerintem nekem szólt a kérdés és nem neked előző! Itt te trollkodsz jelenleg!
2016. febr. 20. 23:56
5/10 anonim válasza:
Nem fogadott el semmiféle kvótát, mindenféle jött ment noname ember belinkelt kamuhírét meg nem fogom tényként kezelni, ezt jobb ha már előre tisztázzuk
2016. febr. 21. 00:11
6/10 anonim válasza:
Amit én olvastam, a szerint nem fogadta el a kötelező betelepítési kvótát, hanem egy tavalyi 40.000 fős betelepítést hagyott jóvá, amit önkéntes alapon fogadhatnak be az országok, aki ezt vállalja.
2016. febr. 21. 00:11
7/10 anonim válasza:
Szerintem várható volt ez az elején, és tulajdonképpen csak a Fidesz propagandája volt a nagy "szabadságharc".
Pont mint amikor teleplakátolták az országot hogy jönnek a migránsok és elveszik a munkád, erre az összes húzott tovább Nyugatra.
Vagy ugyanez volt a kerítésépítéssel is. Ők maguk tartották itt a migránsokat, elárasztva a fővárost, hogy beijedjen mindenki, utána jött a hősiesen védjük határainkat és a Nyugatot, zárjuk le a határokat. Aztán nekiálltak őket ugyanúgy Nyugatra buszoztatni tovább passzolva a problémát.
Most meg ez.
De igazából tök mindegy a hithű Fidesz pártkatonáknak majd úgyis megmagyarázzák hogy ez is az elmúltnyócév hibája. :D
2016. febr. 21. 02:28
8/10 anonim válasza:
Ez az 0rbán egy hazug szélhámos, Mit is mondott? Azt figyeljék amit csinálok, ne azt amit mondok. Na, hát így beszél egy becsületes ember, ugye hogy nem?
Teljesen mindegy, hogy aláírták, vagy sem. Számomra az elejétől fogva egyértelmű, hogy a széllel szemben nem lehet. Ha nem írták alá, akkor majd alá fogják, vagy valamit alá fognak írni. Egyszerűen Magyarország EU tag (és ráadásul a kisebbek közül való,) tehát a közös döntésekből, felelősségekből, terhekből sem húzhatja ki magát. A hibát ott követte el a kormány, hogy ezzel ellentétes kampányt folytatott, és ez elsülhet elég rosszul is ám! Mert egyszer tényleg muszáj lesz valamit aláírnia és akkor azt hogy fogja megmagyarázni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!