Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar nemzet dolgozó hősei....

Magyar nemzet dolgozó hősei. Egyetértetek azzal, hogy az élsportolóktól minden extra pénzt, és támogatást el kellene vonni, kapjanak egy átlagos reálfizetést, és kész? Hiszen úgyis azt szajkózzák, hogy nem a pénzért teszik, hanem az országért.

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 10:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Milyenes?

Na mindegy. Kérlek szépen nem szenvedek semmilyen akut vagy krónikus elvàltozàsban.Odafigyelek az megfelelő étkezésre,testmozgàsra. Legalàbbis a lehetőségekhez képest.

És màr megint munkaidőben nyomkodom a telefont.Még jó hogy műhelybe vagyok nem irodàn mert azok egymàs nyakàn vannak és ott aztàn ha màsnap ugyanaz a pulcsi van rajtad màr ràkérdeznek mi bajod van.Kis túlzàssal.Persze itt is van olyan kolléga aki szeret màs zsebében kotoràszni.

Szerencsémre én gépen vagyok egyedül,nem csoportban.Ha pedig fényeznem kell magamra csukom a festőt és annyi.Amig szàrad a cucc vagy a gép elvan magàba addig én is elvagyok.

2016. febr. 24. 06:26
 22/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de a leírtak alapján nem tűnsz a magyar nemzet dolgozó hősének.Azon tűnődöm,helyetted,vagy mondjuk Cseh Laci,Hosszú Katinka helyett lehetne könnyebb mást találni,aki elvégzi az adott "munkát".Szerintem a válasz egyértelmű.
2016. febr. 24. 13:10
 23/26 A kérdező kommentje:
Azon tűnődj el, hogyha a versenyúszást abbahagyja egy úszó, akkor sincs semmi a világban, de ha egy pék nem megy dolgozni, akkor másnap az emberek nem esznek.
2016. febr. 24. 16:01
 24/26 anonim ***** válasza:

Hiàba rakom össze a sok vasat ba senki nem boltolja el.

Én nem tudom leszervezni hogy a faxom tudja milyen cég vegye meg az àltalam összerakott gépet.

Mindenkire szükség van.

Ennyi erővel katipery se kell merthàt csak énekel baxszus aszt azzal sem lakunk jól.

2016. febr. 24. 16:45
 25/26 A kérdező kommentje:
Pontosan. Menjen dolgozni, és szabadidejében vernyákolhat.
2016. febr. 24. 16:50
 26/26 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem,ha egy pék nem megy dolgozni,akkor is esznek az emberek másnap.Vagy helyettesítik,vagy vesznek máshol kenyeret.Ugyanis pék azért több van,mint Cseh Laci,vagy Hosszú Katinka.De egyébként a logikát követve,az írók, zeneszerzők,zenészek,színészek,médiában dolgozó emberek, stb.,stb.,stb. menjenek dolgozni gyárba,vagy bárhová,mert szerinted csak az a munka.Megkockáztatom,ők könnyebben elvégeznék a legtöbb "dolgozó hős" munkáját,mint fordítva. És nem mellékesen:sok "dolgozó hős" tart igényt a munkájukra,kikapcsolódás,szórakozás céljából.Vagy robotoljanak és kussoljanak?
2016. febr. 24. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!