Magyar nemzet dolgozó hősei. Egyetértetek azzal, hogy az élsportolóktól minden extra pénzt, és támogatást el kellene vonni, kapjanak egy átlagos reálfizetést, és kész? Hiszen úgyis azt szajkózzák, hogy nem a pénzért teszik, hanem az országért.
Milyenes?
Na mindegy. Kérlek szépen nem szenvedek semmilyen akut vagy krónikus elvàltozàsban.Odafigyelek az megfelelő étkezésre,testmozgàsra. Legalàbbis a lehetőségekhez képest.
És màr megint munkaidőben nyomkodom a telefont.Még jó hogy műhelybe vagyok nem irodàn mert azok egymàs nyakàn vannak és ott aztàn ha màsnap ugyanaz a pulcsi van rajtad màr ràkérdeznek mi bajod van.Kis túlzàssal.Persze itt is van olyan kolléga aki szeret màs zsebében kotoràszni.
Szerencsémre én gépen vagyok egyedül,nem csoportban.Ha pedig fényeznem kell magamra csukom a festőt és annyi.Amig szàrad a cucc vagy a gép elvan magàba addig én is elvagyok.
Hiàba rakom össze a sok vasat ba senki nem boltolja el.
Én nem tudom leszervezni hogy a faxom tudja milyen cég vegye meg az àltalam összerakott gépet.
Mindenkire szükség van.
Ennyi erővel katipery se kell merthàt csak énekel baxszus aszt azzal sem lakunk jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!