Az MSZP vajon elfogadta volna a kötelező betelepítési kvótát?
Az MSZP alapjában véve bevándorlóbarát, sok tekintetben szabadelvű pártnak mutatja magát.
Viszont,Szlovákiában, Csehországban is a baloldal kormányoz és elutasítják a betelepítési terveket.
Az MSZP hozzájuk igazodna, vagy Merkelékhez és elfogadná a betelepítést?
Szerintem el.
Bár semelyik párt nem fogadná el.
Szerintem nem.
Ellenzékből persze lehet nagyon szeretni minden menekültet, és szidni a kormányt, hogy elutasítja a háborús zónából érkezőket.
Ha hatalmon lennének, akkor nekik is pont ugyanolyan problémákkal kellene szembenézniük, és pont ugyanannyira nem akarnák befogadni a gazdasági bevándorlókat, mint a jelenlegi kormány.
Mert azért tegyünk különbséget a menekült és a bevándorló között.
A menekültet be kell fogadni, és védelmet, otthont biztosítani számára.
Aki viszont csak a könnyebb élet reményében vándorol át a fél világon, arra itt sincs szükség.
A probléma az, hogy nem egyszerű megkülönböztetni ezeket.
De akárki is van kormányon, tudomásul kell venni, hogy potyautasokat nem tudunk eltartani.
Persze hogy el !
Még meg is duplázták volna, hogy begyűjtsék a kincstári vállonveregetést.
Imádtak volna minket Brüsszelben, mintaállam lettünk volna, csak a randőrséget meg a sajtót kellett volna még "függetlenebbé" tenni, hogy a nemi erőszakokról, a rablásokról meg a többi járulékos veszteségről hallgassanak.
Elsők lehetnénk a disznóhús betiltásában, és rájöhetnénk, hogy lányainkon, asszonyainkon milyen jól áll a burka.
És akkor nem lenne kerítés sem, hanem legalább 2-3 millió migráns szétosztásáért versenyezhetnek a politikailag korrekt ballib kormányok Európa szerte...
Valamit nagyon furcsán tudsz.
Az aki a médiát korlátozza, és befolyásolja, az a jelenlegi jobboldal. (Fidesz) A'la magyar királyi orbán TV együttes.
Én hallottam a TV-ben hideget meleget az MSZP idejében.
Most csak jót a Fideszről, és Csak rosszat a többiről.
..és van egy rakás hír, ami nem kerülhet műsorra.
Igen, itt valóban fordítva van a két oldal. A Baloldal a haladó szellemiségű, befogadó, nyílt kereskedő, csapatjátékos és a jobboldal az egypártrendszeres hipermarket fóbiás, zárt mindent tudunk egyedül típusú, idegenek kifele hozzáállású társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!