Miért kell 500 ezer közmunkás utcaseprő Adóforintokból? Ez senkinek sem jó. Minden 18 Magyarra jut egy közmunkás.
Azért,mert a narancskommunisták nem bírják elfogadni,ha valaki nem dolgozik.
Legszívesebbek mindenkit minimálbérért melóztatnának.
Bocs, de ez hülyeség. Eltekintve attól, hogy szarul végzik a dolgukat, a munkakörrel hatalmas felelősség jár, 300 ezer forint pedig egyáltalán nem magas. Persze, még így is duplája az országos átlagnak és háromszorosa a szegény régiók átlagának, elhiszem, hogy onnan nézve soknak tűnik, de ettől még tényleg nem az. Másrészt pedig korrupcióban még így is toplistások, kevés miénknél korruptabb állam van. Mi lenne, ha töredékére vágnánk vissza a képviselői és miniszteri fizetéseket? Már ilyen alapon akár el is vehetnénk, úgysem abból élnének meg.
Ha nem lenne közmunkaprogram, ezek az emberek éhendöglenének.
Nem a nyolcdiplomás, de nem is a 3 szakmához értő szakmunkások ülnek közmunkán, hanem a 8 általánossal se rendelkező, munkakerülő emberek(pár kivétellel, de ők úgy se sokáig vannak ott).
Így ez nekik megváltás, mert ugye dolgozni nem akarnak, de a segélyért tartják a markukat, mert nekik az "jár".
Mondjuk nem tudom mire fel?!
"Azért,mert a narancskommunisták nem bírják elfogadni,ha valaki nem dolgozik."
1.Nem kötelező a közmunka.
2.Még szép, hogy nem tetszik, mivel a segélyért kuncsorogsz, a tb-det mi fizetjük meg még sorolhatnám.
Ha ennyire nem tetszik, nyitva a kapu, lehet menni nyugatra.
Miért nem vagy még ott?
„Ha nem lenne közmunkaprogram, ezek az emberek éhendöglenének.
Nem a nyolcdiplomás, de nem is a 3 szakmához értő szakmunkások ülnek közmunkán, hanem a 8 általánossal se rendelkező, munkakerülő emberek(pár kivétellel, de ők úgy se sokáig vannak ott).
Így ez nekik megváltás, mert ugye dolgozni nem akarnak, de a segélyért tartják a markukat, mert nekik az "jár".
Mondjuk nem tudom mire fel?!”
Ez azért nem igaz, nagyon sok diplomás és érettségizett ember dolgozik közmunkában. Ahol én voltam az ősszel, 9-en voltunk diplomások, plusz volt 3 érettségizett + több okj-és tanfolyammal rendelkező kolléganő, mi irodán dolgoztunk, a 4 takarítónőből 3 szintén érettségizett volt, az udvarosok között is akadt érettségizett ember, volt köztünk, nem is egy emberke, aki már 2 éve ott dolgozott ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!