Kinek forog a gyomra a Hír és az Echo Tv k műsoraitól?
Én eddig néztem, de mióta ennyit hazudoznak látni sem bírom.
Az Atv sem különb de tőlük nem is vártam mást.
13.11
Aki olyat állít, a halottak és az ott dolgozók pontos ismerete ellenére, hogy a zsidók nem mentek be a wtc-be dolgozni, mert értesítette őket a moszad, hogy ne menjenek be, mert támadás lesz, az szarjon sünt. Aki szerint miattunk omlott össze a SZU, az menjen vissza az iskolapadba. Amúgy, nem kétlem, hogy vannak összeesküvések, de ne becsüld le a hülyeség hatalmát. Az egyik keresztes hadjárat vezetője úgy halt meg, hogy át akart gázolni egy folyón a lovával, teljes vértben, aztán a folyó mélyebb volt, mint ahogy gondolta. Összeesküvéselméletmentes hülyeség.
Persze vannak profán esetek is.
De a történelem az tudatos, illetve sokszor valakinek tudatos valakinek kényszer, de nem maguktól hanem mechanikusan történnek az események.
A Porosz Orosz háborúban a XVI sz, hányan fulladtak vízbe?
Hisz lépre csalta a tó jegén a Poroszokat az Orosz.
Ez sem legenda, hisz találtak sok fegyvert és páncélt.
Csak a vizes hasonlat.
Ahogy fejlődik az ember egyre bonyolultabb terveket is képes megvalósítani, hiszen a politika a gazdaság a szociológia és a hazugságok művészete, amit a pénz irányít.
A Hír TV-t a Fidesz hozta létre és ő is pénzeli. Teljesen érthető ha a fidesz felé fordítja az imazsámolyt. Az EchoTV meg egyszerűen elkurvult. Független jobboldalról a Fidesz felé.
Nem ez a baj, ez természetes valahol.
Hanem az hogy büntetlen lehet nekik hazudozni, hogy nincs szankció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!