Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire fog tetszeni a...

Mennyire fog tetszeni a kockás inges diákoknak ha tananyagcsökkentés címen kapnak egy általános 9. osztályt?

Figyelt kérdés

Szerintem alapvetően nem kedvelik az iskola kötöttségét, nem szívesen húztam volna le én sem +1 évet főleg általánosban.

Bár szerintem sokkal hasznosabb lenne érettségi előtt a fakultációkra, szakközépben a szakmai tárgyra az a +1 év, de úgy tűnik nagy az egyetértés, mind kormánypárt és a kritikákat megfogalmazók részéről is, de ez csak az én véleményem :).

2016. febr. 20. 01:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"vagy birkának lenni akkor kifejezetten menő, hogyha balos pártérdeket szolgál?"

Milyen Vajna?

2016. febr. 20. 13:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Az első választ olvasd el, és mindaddig nem fog leállni a diákság és a pedagógusok, ameddig nem kapjuk meg azt, amit szeretnénk. Ha ez egy olyan dolog lesz, amivel a megmozdulók többsége nem ért egyet, akkor folytatódik mindez, újabb tüntetések lesznek.

Ahogy egyre kevésbé hajlandó engedni a kormánypárt, egyre több kell az embereknek: szülőknek, diákoknak, tanároknak stb...

Ha a "reformjaik" kezdetén rájöttek volna arra, hogy ez így rossz, és visszarakták volna normál mederbe az oktatásrendszert, mindenki csendben végezné a dolgát.

2016. febr. 20. 13:17
 13/19 A kérdező kommentje:

Az oktatás sosem volt mederben. Mindig is égbekiáltó problémái voltak. Drága, nem hatékony. Szegregál...

Az első válaszoló megfogalmazott párat a saját észrevételei közül, azonban nem fedi a teljes kritikát, amiből a tanárok tapodtat sem engednek.

Ilyen pl a 9. osztály.

2016. febr. 20. 16:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha az oktatás drága nem kell? Tegyük tönkre? Szerinted miért azoknak az erős gazdasággal rendelkező gazdag országoknak van jó oktatási rendszerük?

Valóban... Lehetetlen olyan oktatásrendszert építeni, mint Finnországban, de a Fidesz előtti oktatásrendszer, talán egy kicsivel több eszközzel működne.

"...amiből a tanárok tapodtat sem engednek."

Ezt honnan tudod? A kormány már annyi javaslatot tett, már közölte a médiában is, Orbán személyesen tárgyalna a tanárokkal??? Akkor meg?

Egyébként nemcsak tanárokról, hanem diákokról, szülőkről is szó van. Több százezer emberről.

2016. febr. 20. 16:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Miért beszélünk úgy róla, mintha valaha is jó lett volna?
2016. febr. 20. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Ennél jobb volt.

Tökéletes nem volt, de az nem is várhatjuk, hogy valaha is lesz.

Ha a Fidesz nem nyúl bele az oktatásrendszerbe (csak minimálisan) akkor most nem lenne tüntetés, kockás inges mozgalom, maximum amolyan "halk kritika", egymás közt, mindenki végezné a munkáját... Mit ahogy sokan mondják, hogy "miért nem végzik a dolgukat?"

2016. febr. 20. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem pl. nem zavarna, és 5 éves gimibe jártam. Nme midnegy, hogy az a plusz 1év hol van elhelyezve? Évvesztes osztálytársaim 20 évesen járták ki.
2016. febr. 20. 22:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Dehogy volt jobb.. Ugyan mi volt jobb?
2016. febr. 21. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
#1: azért tegyük hozzá, 8 éven át heti 2-3 órában a történelem sem egy fú, de hasznos tárgy.
2016. márc. 15. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!