Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a búrok Magyarors...

Támogatnátok a búrok Magyarországra telepítését?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményem szerint, minden búrnak kivétel nélkül menekültstátuszt, letelepedési engedélyt kellene adnia Magyarországon.

A búrok keresztények, európai (főleg holland) eredetű nép, nagy hasznára volnának Magyarországnak.

2016. febr. 19. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
jöhetnének a piacra, árulni a búrkabátokat, mert azok jók.
2016. febr. 19. 22:09
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Az afrikai földtúrók maradjanak Afrikában!
2016. febr. 19. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, de nem is ellenezném.
2016. febr. 19. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Oké vagyok vele, ha kiválthatjuk velük a jelenlegi migráncsokat. Amúgy is menniük kell lassan onnan, mert túl forró lett nekik a talaj arrafelé.

Azt viszont nem hiszem, hogy szívesen jönnének egy ilyen éppen szétesőben lévő Észak-Balkáni lófax országba.

2016. febr. 19. 22:41
 15/15 anonim válasza:

Nem tudom, hogy igaz volt-e a "hír".

De ha igen, akkor nem mindegy, hogy búrok, hollandok, vagy épp meránok hozzák a romlottságot?

Őseink vérével védett hazánk földjét ne vásárolja fel egy pár sz@rházi, akinek fogalma sincs, mit jelent magyarnak lenni!

Aki nem tudja, hogy mit jelent évszázadok óta két világ közt átjáróként megmaradni úgy, hogy közben a történelem számos vihara szaggatta hazánkat, s népünket. Elnyomottként nem megtörni, nem beolvadni, hanem őrizni a lángot, bízva abban, hogy újra EMBERKÉNT élhetünk.

Mindig is azt mondtam, hogy a régi nagy gyarmatokkal rendelkező országok maguk főzték, maguk egyék is meg. Valójában csak azt kapják vissza, amit tettek évszázadokon keresztül. Ők voltak, akik lerohanták és legyilkolták eme népek színe javát, a többit pedig rabszolgaságba kényszerítették.

Ők azok (élükön Uncle Sam-mel) akik manapság is, kormányokat döntenek meg, és népeket gyilkolnak le, bábokat ültetve a helyükre, ha azok nem akarják engedni, hogy kifosszák őket.

E "dicső" államok közül, páran még ma is kapják a gyarmatadót!

Például Franciaország, amely még mindig vagy 15 afrikai országtól szedi a sápot valamilyen címen.

Lehet, hogy ma már nem gyarmatadónak hívják.

Büszke voltam és vagyok, hogy mi nem voltunk és nem vagyunk ilyenek. De ha most beengedjük azokat a hódítókat, akik annak idején azt tették, amit tettek (és ezt se letagadni, se meg nem történtté tenni nem lehet), akkor legalább is elvben közösséget vállalnánk velük.

Ez esetben, miféle erkölcsi alapunk lenne azt mondani erre a migráns invázióra, hogy ne ide jöjjenek, hanem azokhoz, akik ezt tették velük?

Igaza van itt egy pár hozzászólónak:

Menjenek haza! Menjenek Hollandiába, Belgiumba, stb.

Menjenek abba az országba, ahonnan leigázták eme népeket, és vegyék ki részüket, a hazájukat manapság érő csapásokból is.

2018. ápr. 30. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!