A Jobbik egy hiteltelen párt! Mszp-sek siserehada. Miért szavaztok rá?
nekem volt már szerencsém 1-2 emberrel értelmesen vitázni, de általában mindig előkerülnek az ilyen kis gyökerek. elég megnézni az itteni és másik topicban lévő írásait, lerí róla, hogy egy kis porbafingó akiben túltengenek a hormonok.
tudod kedves másik 73%-os, adhatnál részletesebb infót, hogy mire gondolsz, milyen disznóságok derültek ki. én 1-2-ről tudok, mind2 esetben kizárták a pártból az embert. a többi eset pedig nem több mint vájkálás az illető magánéletében. ennyit értek.
Hogy miért?
- mert az összes parlamenti párt már leszerepelt előttem
- mert az összes parlamenti párt MAGASAN bűzlik a korrupciótól (fityesz idején pl. Kaja ibrahim és josip tot, de pintér is hetente aktatáskával járt a védelmi pénzért a józsef városi piacra)
- mert nem is szégyenlik h korruptak, és félnek h lebuknak, hiszen a legújabb koalíciós pártok (mszp-fidesz) 2/3-al megszavazták a titkosítások szigorítását, amelyben az elmúlt 20 év szerződéseinek hozzáférését és ezen keresztül a valós elszámoltatást lehetetlenítik el
- mert pont ezen okok miatt nem is lehet elszámoltás a szocik között sem, hiszen ha kinyitják a könyveket, akkor a szociknak is megeredne a nyelve
- mert csak így lehet megakályozni orbánék teljhatalmát a 2/3-al
- mert erre a pártra vártunk sok-sok éve
- mert egyetlen párt aminek nemcsak mersze de ereje is van végrehajtani amit vállalt
- mert csak így lehet megakadályozni, h kihaljon a magyarság (vagy éppen a cigányság legyen nagyobb arányú az országban 20 éven belül)
- mert a cigány ősökkel is rendelkező Orbán bizony nem fogja a segílykét elvenni a cigóktól
- mert a fityesz is ugyanazt fogja csinálni mint a szocik, csak más keretrendszerben megközelítve
- mert nem követem a fityeszt bekötött szemmel
- mert elég volt a liberalizmusból és a nemzetromboló politikából
- mert a fityesz elmúlt 8 évi ellenzéki teljesítménye kifulladt a kivonulásokban (nem kérek ebből a teljesítményből)
- mert a fentiek miatt különös módon 2006. okt. 23.án elárulták még a saját híveiket is, mikor hagyták h szarra lőjjenek, megvakítsanak, megsebesítsenek emberek százait az avosok
- mert a fidesz is ugyanúgy a tőkéseknek nyal mint az mszp
- mert noha a választók azt hiszik, h komoly különbség van a fidesz és mszp között, de a politológiai rétegvizsgálatok és elemzések kimutatják, h a 2 párt maga nagyon közel áll programjában egymáshoz
....
Soroljam még?
Szebb jövőt!
Gratula. Az melyik nobel díjasnak a fejéből pattant ki h a fidesz 73%-os?
De majd a orbánék mindent megoldanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!