2018-ban Kire fogtok szavazni és miért?
Kétfarkú kutya pártra.
Ingyen sört és örök életet mkindenkinek4!!!4!44
MSZP.
Én meleg vagyok, és ok a következő:
"Olyan országot akarunk, ahol mindenki tanulhat és fejlődhet, mindenki meg tud élni és tovább tud lépni életében, függetlenül attól, hogy hol született, hogy milyen színű a bőre, kire szavaz, milyen vallást követ vagy milyen a szexuális identitása." (forrás: mszp.hu)
Utolsó, ugye tudod, hogy nem leszel népszerű itt gyk-n? Az egy dolog, hogy mszp-re akarsz szavazni, de még meleg is vagy! Az elvakult hívők között te a pokol legmélyebb bugyraiban fogsz elégni.
Amúgy remélem egyszer egy olyan országban fogunk élni, ahol majd felvállalhatod magad.
"Ha nem engedi be a migiket, akkor Orbánra, de csak akkor. Ha mégis beengedné, akkor egy világ omlana össze bennem. Akkor a jobbikra."
A lényeg,hogy lehessen valaki gyűlölni,igaz?:)
Véletlenül sem sem a gazdaságot érintő kérdések alapján kell szavazni,hanem az alapján,hogy ki ment meg minket a nem létező ellenségtől,és ki kínál nagyobb utálni való tömeget.
Ha nem a migriket,majd utálod a romákat.
Ha meg a fidesz jobbik koalíció lesz,akkor utálhatod mindkét csoportot.
Szánalmas...
Amikor elmentem szavazni, mindig megbántam.
Amikor nem mentem, sose bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!