Salgótarjániak! Kire fogtok szavazni február 28-án?
A Fidesz még talán 1 fokkal jobb, de azok is olyanok mint az mszp. A testvérem érettségi után próbált munkát keresni, de nem talált. És ha rosszul választanak az embereket akkor nem csak a testvéremet de a szüleimet se láthatom. Én a jobbik pártján vagyok mert ismerem a polgármesterjelöltet és az ő lánya külföldön van.
Arról ne is beszéljünk hogy csődbe vitte a várost az mszp és még van képük mutogatni magukat.
Miért "jobb" a Fidesz, kérdező???
Mert piszkosul nem jobb az MSZP-hez képest, sőt!!!
Sokkal rosszabb a Fidesz!!!
Jobb neked az, hogy mindent államosítanio akarnak, magukévá akarják tenni és minden céget hozzá nem értő Fideszes államtitkárok vezessenek???
Szétnéztél a kórházakban és az iskolákban, mik uralkodnak ott???
Mit gondolsz, miért menekül el sok szakképzett orvos ebből az országból és miért szerveznek a tanárok megmozdulásokat országszerte???
Mert "király" a Fidesz politikája???
Több megmozdulás és elégedetlenség van itt a 2010-es kormányváltás óta, mint a Gyurcsány-féle MSZP idején!
Én nem vagyok salgótarjáni, de a helyetekben inkább a Fideszre szavaznék, ne hogy a kormány megbosszulja, hogy nem a fideszes nyert! :-)
De amúgy mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!