Szerintetek Gyurcsány ennyit meg engedett volna magának, mint most Orbán?
Figyelt kérdés
Anno a 300ft-os vizitdijon agonizált mindenki meg szivinfarktust kapott,Orbán meg nagyba lop (stadionok,kisvasút,dohány bolt,stb) az meg nem baj? Vagy nem szabad kicsit lopni csak nagyot,hogyan van ez?2016. febr. 19. 10:20
11/19 anonim válasza:
Hiába reklámozod Gyurcsányt, nem tudod kimosdatni.
12/19 anonim válasza:
# 10
mERT SZERINTED gYURCSÁNY AZT AKARTA HOGY EZ AZ ÖNKRITIKA KIKERÜLJÖN A NÉPHEZ????
13/19 anonim válasza:
Gyurcsányt nem kell kimosdatni. Amit elkúrt azt elkúrta, el kell ismerni. Meg azt is hogy amit elkúrt az bizony semmi ahhoz képest amit Orbán elkúrt a 2/3-os hatalmával. Na azzal nem ér Gyurcsány közelébe, bárhogy is Gyurcsányoztok, meg elmúttnyócéveztek.
14/19 anonim válasza:
Majd a börtönbe vitatkozhattok Gyurcsányal meg Orbánnal egy cellában hogy ki tömte jobban a zsebét...
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, mi jobban éltünk a gyurcsány elmútnyócévében, mint most a fidesz elmúthatévében.
Engem rohadtul nem érdekelne, ki mennyit lop és van hatalmon, ha én mellette normális életet tudnék élni.
16/19 anonim válasza:
Nem értem a feltételes módot. Láthattad, hogy ezekhez képest semmit sem engedhetett meg magának. Hol volt nála olyan, hogy 40-0-ra leszavaztak egy pártkádertrógert, aztán mégis őt ültették a székbe? Mert nehogymár egy szakmabeli legyen ott...
17/19 anonim válasza:
15-ös:
érdekes, velem pont fordítva van...
18/19 anonim válasza:
Persze, hogy megengedte volna, ha a saját pártja nem zavarja el a végén....
19/19 anonim válasza:
17-es, csak nem pártkatona vagy, aki közel került a leveses konderhoz? Mert akkor biztos, hogy jobban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!