Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jöhet a mostani...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek jöhet a mostani Fidesz kormánynál is rosszabb? Van rá esély, hogy rosszabb jön még tőlük?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Ha örökölted a lakást,akkor minek tetted hozzá,hogy "több ingatlaunk van"?

Én azt feltételeztem,hogy ezt önerőből értétek el.

A kérdésből azt akartam kihozni,hogy a társadalmat nem igazán 3,hanem inkább 4 részre lehet osztani.

A szegények,akik havi 100 körül vagy alatta keresnek.

A 100-180 között keresők,akik az én megítélésem szerint alkotják a "középréteget".

Ők azok,akik az progresszív adózásnál a határon voltak.

Ők azok,akik nem igazán jártak jobban az egykulcsossal sem,mert a sok különadót,megemelt áfát,ők is fizetik.

Papíron több marad a kezükben,de amit abból fogyasztani tudnak,az korántsem olyan kielégítő,mint hinnéd.

Akik 200-250 felett keresnek őket "jómódúaknak" hívnám,akiknek már "megérte" az egykulcs,hiszem megtakarítottak vele valamennyit,viszont minőségi változás t náluk ez nem eredményezett,hiszem,amit akartak eddig is megtudták maguknak venni.

Az extrémen jól keresek,akik mondjuk havi 500 felett keresnek ők a VALÓDI nyertesei.Nekik már jelentős összeget jelent az egykulcs.De pont ők azok,akik egyáltalán nem szorulnak rá semmire.

Mivel a legtöbb az első két csoport tagjaiból van,akik olyan havi 200 alatt keresnek,ezért ők nagyoban befolyásolják a gazdaság alakulását,azt,hogy ők mennyit fogyasztanak.

Lehet rövidtávon a gazdagabbak jól járnak,de hosszútávon a társadalom egészének nem tesz jót,ha tömegek szegényednek el...

2016. febr. 18. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

A jobbik-fidesz koalíció még rosszabbá tehetné a már most is rettenetes kormányt.

E kettőnél minden más párt DK, LMP, MLP, MSZP, Együtt, PM, de még a félhülye elaggott Munkáspárt is sokkal jobb lenne.

2016. febr. 18. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
89%

Te 3-as!

Te már nem középosztály vagy, több lakás meg két kocsi? Te nagyon közel kerülték akkor a leveshez, hogy ilyen jól élsz. Én még a világi emberekhez tartozom, BP-n élek, de egyre több elszegényedett embert látok itt is. Akkor a vidékről már szót sem ejtve. Szégyelld magad, jó nagy tahó lehetsz te is a való életben.

2016. febr. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!