Mit szólnátok ahhoz, hogy azokat a diszkriminációkat, amiket egyesek csak liberális hisztinek tartanak kipróbáljuk a többségi társadalmom?
Nem.
A házasság intézménye a férfit meg a nőt illeti. Nem férfit meg férfit.
Ez olyan mintha azt sérelmeznéd, hogy férfiként nem szülhetsz és ez diszkrimináció.
De nem fogok belemenni.
Egy beteges, idegenszívű, agymosott szar alak vagy.
Budapest egyik utcájába besétált egy magyar ember, az egyik cigány ok nélkül térden rúgta, megpróbálta védeni magát,mire felordított hogy mocskos magyar erre az utca összecsődült és halálra rugdosták a magyar embert! Egy magyar tanárnőt a gyerekkei szeme láttára vertek halálra egy baleset miatt! Sportolót ok nélkül leszúrtak a vcben, roma falvak magyar ember számára megközelíthetetlenek, mert jobb esetben is kkrabolják, az ottmaradni kényszerült magyar idős nénihez napi rendszerességgel betörnek lopni, másik faluban egy idős bácsit halálra késeltek mert az saját házában védeni próbálta magát! A bkv-n a beszari ellenőr megbüntet mert 1 napja lejárt a bérletem és elfelejtettem venni, mellettem a kigyúrt cigány gyerek rasszizmussal vádolja az ellenőrt és megfenyegeti h "kibelezi ha nem hagyja jegy nélkül utazni"..
Az iskolában egy egész osztályt rettegésben tart egy 3szor bukott cigány gyerek, akit nem nevelnek a szülei, De állami gondozásba se kerül, mert a szociális munkás nem mer a családja közelébe menni! A liberális média 5szörös emberölésben részvétellel vádolt cigány úriember siránkozását mutogatja, mert sokallja 5 ember életéért az életfogtiglant (sajnáljuk szegényt, ő nem ölt, ő csak részt vett 5 gyilkosságban és 20 betörésben, de lényegében nem ölt.. szegényke)
Ja igen, szeretném ha a hazámban a liberális média az én jogaimat védené, szeretnék rossz körülmények miatt plusz segélyt kapni, a rossz környezet miatt plusz felvételi pontokat, és örülnék ha nem nekem kéne félnem a kisebbségtől, hanem fordítva lenne! Cserélnék e? Igen! És a magyarok 99%a Nem rasszista, hanem fél! És sajnos okkal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!