Miért csinálnak kommunista mémeket amikor ezek az "emberek" magyarok tízezreit nyomorították, ölték meg?
Figyelt kérdés
Ezek lelketlen, agresszív gyilkosok voltak, de persze a hülye suhancok erről nem tudnak. Felháborító ez az egész.:
2016. febr. 17. 12:32
1/5 anonim válasza:
Ez most legalább olyan baromság, mintha azt mondanád a fegyver a bűnös nem nem az ember aki meghúzza a ravaszt. Konkrètan a kommunizmus, mint fogalom, nemigen tud ölni...
2/5 gnoomage válasza:
Miért ne csinálják? Emberek olyan vallásokat imádnak és hírdetnek amik emberek milliót gyilkolták meg minél durvább és véresebb kínzásokkal, azzal nincs senkinek se baja, még az országunk vezetésében is benne vannak... Ahhoz képest egy olyan rendszer imádói, aminek valamennyi alapja is van(mert eddig valahogy túlélték a kommunisták, vagyis hatásos) nem olyan durvák és kevésbé felháborítóak, csak hát a birkák hülyék maradnak örökké...
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Annyira felháborodtál hogy rögtön dobsz nekik egy kis ingyen reklámot...
5/5 Pro Patria válasza:
Miért készített az a lövészárokban kuporgó katona ékszert a srapnelből, akinek ez akár az életét is kiolthatta volna? A halált hozó dolgok humorforrássá alakítása a lényegi elemüket veszi el, így semmisülnek meg a legnagyobb fokig. Nekem ez a fajta jelenkori gúny kifejezetten viccesen hat.
Nem értem az eziránti hisztit, pontosabban értem, de műbalhénak tartom, amibe most mindenki beszáll, mutatva, mennyire elkötelezettnagymagyarhazafi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!