Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Orbán a hibás, azért...

Miért Orbán a hibás, azért amiért a Magyarok nem szeretnek dolgozni?

Figyelt kérdés

#Orbán Viktor #senki se dolgozni.
2016. febr. 17. 11:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnek dolgozni?

Szerintem meg éppen egyedül ez tartja még lélegeztetőgépen a korrupciótól és szervezetlenségtől teljesen szétrohadt országot, hogy a nevetségesen alacsony bérek ellenére a magyarok többsége (droidok) igenis sokat dolgozik.

2016. febr. 17. 11:37
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

Általában a magyarokról nem tudok beszélni. Szerintem mások se, de szívesen megjátsszák az okosat.

A magam részéről az értelmetlen munkát, a rosszul szervezett munkát, meg a szemét főnököket utálom. De ezekért nem Orbán a hibás.

2016. febr. 17. 11:41
 13/29 anonim ***** válasza:
97%

Hol a forrás, arról, amiről fröcsögsz, kérdező???

Nehogy már megint a baloldalt okold ezért!

Mert nem arról van szó, hogy nem szeretünk dolgozni, meg nem akarunk, mert igen is, akarunk, mindanynian!

Egyébként ezért Orbán okolható, mert ázsiai vendégmunkások építik a stadionokat, továbbá a Kisvárdait is ők fogják építeni!

Mert ott is lesz stadion!

Normális, versenyképes munkahelyet nem képes a kormány létrehozni, úgy van vele, hogy jobb nekünk a közmunka, mert az is hasznot hoz az országnak, ettől lendül majd fel a magyar gazdaság!

A közmunka NEM TERMELÉSKÉPES munkahely!!!

2016. febr. 17. 11:42
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Egy miniszterelnöknek ez IS (lenne) a dolga, hogy felelősséget vállaljon. És már 2010 óta ő ücsörög a trónon, most már igen is, hogy ő a hibás mindenért, ami ezt az országot nem előre viszi, hanem romba dönti, például, hogy sok ember annyi pénzért jajj istenem nem szívesen dolgozik, még szép, hogy nem... Vagy szerinted ki a hibás ? A Feri meg a Gordon ? Lehet, de már 6 éve csak el lehetett volna intézni Viktornak, nem gondolod ?
2016. febr. 17. 11:42
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

A munka nem szeretet kérdése, hanem sokkal inkább a kényszeré.

Ha mondjuk hirtelen valami csoda folytán teremne 8-10 milliárd forint a bankszámlámon, akkor többet én sem dolgoznék, hanem inkább összeszednék 4-5 bögyös, 25 alatti bigét, akikkel egész nap henteregnék az ágyban, aztán pihenésként filmeznénk, elmennénk sétálni, nyaralni vagy valami.

Aki meg még ezután is "szeretne dolgozni", arra azt mondanám, hogy egy retardált.

2016. febr. 17. 11:43
 16/29 anonim ***** válasza:
98%

Vannak akik "nem szeretnek" dolgozni, arról csak ők tehetnek. Viszont arról hogy az átlag dolgozó ember éhbérért dolgozik, ott szopatják ahol csak lehet, arról a kormány tehet.

Szétbarmolt oktatás, szar egészségügy, szar közlekedés. Erről mind a kormány tehet, mert az ő feladata lenne ezeket rendben tartani.

Munkakedvük meg persze hogy nincs az embereknek, mikor azt látják hogy akármennyit gürcölnek, nem jutnak előbbre, bezzeg aki "haver" annak potyognak a milliók, milliárdok.

2016. febr. 17. 11:53
 17/29 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet, de már 6 éve csak el lehetett volna intézni Viktornak, nem gondolod ?"

Vagy legalább jó lett volna elkezdeni a gyerekkori focista álmok kergetése helyett.

2016. febr. 17. 11:54
 18/29 anonim ***** válasza:
98%

Dolgozni sokan nem szeretnek.

Az,hogy mennyiért nem szeretnek dolgozni,az egy más kérdéskör.

Minél kevesebbért dolgoznak,annál kevésbé szeretnek.

2016. febr. 17. 13:46
 19/29 anonim ***** válasza:
98%
Érdeke. Én úgy hallottam, hogy külföldön kifejezetten szeretik a magyar munkavállalókat, mert nagyon jól tudnak dolgozni. Lehet, hogy csak itt Magyarországon nem szeretnek a magyarok dolgozni? Ennek vajon mi lehet az oka?
2016. febr. 17. 15:11
 20/29 A kérdező kommentje:
Direkt munka időben írtam ki a kérdést, de elfogadom azt az indokot, h itt senki se dolgozik. Diákok, nyugdíjasok és éjszakai műszakosok köszönöm a válaszokat. :D A munkamorál az amiről beszélek. Oké, h "keményen" végig dolgozza sok ember a 8 órát, de elvárja, hogy kapjon egeket verő fizetést, amikor a munkája csekély hasznot hoz egy cégnek. Nem a multiknál minimálbérért dolgozókra gondolok, hanem a kisvállalatoknál dolgozók, röhej h ember és ember között mennyi különbség van. A legjobban ezt egy feldolgozó üzemben láttam, hogy 10 ember teljesítmény bére mennyire változó. Az aki 80-90kt keresett havonta felvolt háborodva, azon h valaki 230-at. Jó, ebbe sok minden közre játszik, fontos az ügyesség és a tapasztaltság. Viszont a 230 ezres fizu már nem rossz szerintem... na mindegy majd olvasom ha újra össze jön 20
2016. febr. 17. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!