Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDDESZ megígérte hogy bért...

A FIDDESZ megígérte hogy bért emel az ápolóknak. Mégse tette. Most akkor hazudtak? Vagy csak etették a népet hogy nyugodjanak le az ápolók és ne tüntetgessenek? Aztán meg a szemükbe röhögnek?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 15. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

5-ös!

"Talán ott voltál, amikor felvették a fizetésüket?"

Igen, képzeld ott voltam. Magam is pedagógus vagyok, tehát egészen közel ott voltam.

Így most Te is jössz egy őszinte válasszal, hogy milyen alappal cáfolsz! Te ott voltál?

De szeretném kihangsúlyozni, hogy nem a fizetésekkel van gond, hanem egészen mással. Ezt valahonnan felkapta valaki, hogy a tanárok megint fizetésemelés miatt tüntetnek, pedig NEM!

2016. febr. 15. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Aha, higgyem is el, hogy pedagógus vagy :D

Nem kell hülyének nézni!

2016. febr. 15. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
12%

""Nem csak az ápolóknak ígértek béremelést, hanem, a sebészeknek és a többi szakorvosnak is!""

Kaptak is béremelést!

Az ápolók a szakorvosok és a tanárok kaptak a legnagyobb mértékben béremelést 2010-óta.

Tájékozódni kellene és nem olyasmit állítani ami nem igaz!

A tanárok nem a béremelésért tüntetnek - tudják már ők is, hogy a társadalom kezd elfordulni tőlük ha a béremeléssel "jönnek" már megint. Tavaly kétszer kaptak emelést azelőtt pedig 3-szor egy évben. Januárban - márciusban és szeptemberben.

Most valami mást kellet kitalálni ami "ürügy" egy tüntetésre - a baloldal szervezésében.

2016. febr. 15. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

"Aha, higgyem is el, hogy pedagógus vagy :D "

Akkor ne hidd! Nekem édesmindegy! Mindenesetre nagy tétben mertem volna fogadni, hogy nem kapok választ Tőled! Mindegy így jártam...

Kérdezőnek: Majd az emberek lassan megtanulják, hogy az ellenkezőjére készüljenek annak, amit hallanak...

2016. febr. 15. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:

"Te ott voltál?"

Igen, ott voltam...

A tüntetésen!!!

Továbbá ismerősöm, aki egyedülálló, 3 gyermekes anyuka, általános iskolai tanár, magyar irodalom és nyelvtan tanár, és ha hiszed, ha nem, fizetésemelést NEM KAPOTT!!!

Egy fikarcnyit sem!

KEVESEBBET vitt haza, mint többet!

Hogy mennyivel??

30ezerrel!!!

94.640.-ból mennyit vitt haza???

Számold csak ki!!!

Ennyiből tudsz etetni 3 gyermeket a kiadásokon felül???

2016. febr. 15. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Igértek már annyi mindent,miért pont ezen vagy fennakadva? Jó,tudom,hogy Orbán azt mondta,hogy ő és pártja sohasem hazudott a választóknak,de nem szabad mindent komolyan venni.Ő maga is nehezen bírta ki röhögés nélkül.
2016. febr. 15. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:

""továbbá ismerősöm, aki egyedülálló, 3 gyermekes anyuka, általános iskolai tanár, magyar irodalom és nyelvtan tanár, és ha hiszed, ha nem, fizetésemelést NEM KAPOTT!!!

Egy fikarcnyit sem!

KEVESEBBET vitt haza, mint többet!

Hogy mennyivel??

30ezerrel!!!

94.640.-ból mennyit vitt haza???""

Hát persze!!!

Miért kell állandóan hazudni???

2016. febr. 16. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!