A Nagy Európai Unió az ellen miért nem emel szót, hogy megakadályozzák a munkaerő-áramlást?
Amely ugyebár az Unió egyik alappillére.
Minden "kis" hülyeségbe belekötnek, a legfontosabb intézkedést meg szó nélkül hagyják?
Kérdem én: hány uniós országban hoztak hasonló rendeletet, amely röghöz köti a friss diplomásokat?
A képzési idő kétszeresét (6-12 év, nálam 12) itthon kell ledolgozni a z első 20 évben. És ha valaki ki szeretne menni tapasztalatot gyűjteni , bővíteni az ismeretét, közben egy kis világot látni, az majd menjen 40-50 évesen?
Az emberi erőforrás mint versenyképességi tényező.
Minek fizessenek a nyugatiak hatalmas összegeket képzésre, mikor el lehet szívni a jövedelmek oldaláról is megközelítve.Ez nekik tökéletes, hiszen a szegényebb országok megelőlegezik az árát, és gyakorlatilag a szegényebb országok polgárai is fizetik vissza.
Arról nem is beszélve hogy autómatikus a filter, hiszen akik nem kellenek azoknak nincs is esélyük kimenni és valamit elérni.
Ezen csak nyer a nyugat.
Akkor mi ért is változtatna?
Ez megy mindenfelől, minden irányból, csak vannak nehezebben kivehető konfigurációk.
"...a legfontosabb intézkedést meg szó nélkül hagyják?"
Kicsit sem vagy elvarázsolva:D Attól, hogy számodra ez a legfontosabb intézkedés, még nem biztos, hogy az EU számára is ez a legfontosabb!:DDD
Mint előttem leírták: nincs röghöz kötés! Tehát nem sérül semmilyen EU-s alapelv.
Legfeljebb a te alapelveid sérülnek, mivel összekevered az államot anyuval, meg apuval!
Ja, és ne gyere azzal, hogy a te szüleid már mennyi adót fizettek életükben! Ők a te szüleid: te =/= te szüleid.
Mélyebben nem megyek bele, felesleges. Akinek annyi esze van, hogy azt gondolja, aki tovább tanul az 40 éves koráig itt kell maradjon szemben mondjuk egy 8 osztályt végzett kisebbségivel, aki már 20 évesen mehet akár Kanadába, azzal nincs sok értelme vitatkozni.
na végre! Mégsem én vagyok elvarázsolva:P
Megkésve bár, de végre eljárást indítanak a felsőoktatási törvény ezen pontja ellen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!