Miért gondoljátok Jobbikosok hogy aki füvet szív az liberális?
68
Én az ilyeneken tudok mosolyogni:)
Oké, szóval a fű az rendben van, mert te használod. A homoszexuálisokkal mi a helyzet?:)
"A homoszexuálisokkal mi a helyzet?:)"
a hálószobába való
nem felvonúlósdi bőr cuccban mert az ciki
fű
nem lehet rászokni... de rá vihet keményebb drogokra (extrém eset)
nem leszel másnapos, de fájhat az ember feje (ha sz@r)
azért elég drága 1000 2000 Ft és jó ha kapsz 1 grammot
ennyi kb
63
Dehát füvet szívni bűncselekmény, nem?:) Lehet mégse kéne kriminalizálni? Lehet nem szigorítani kéne a drogpolitikán, hanem a 21. századhoz igazitani?
"Dehát füvet szívni bűncselekmény, nem?:) Lehet mégse kéne kriminalizálni? Lehet nem szigorítani kéne a drogpolitikán, hanem a 21. századhoz igazitani?"
de
én nem is szívok :)
aki szív meg magára vessen
aki homi az is
Sőt, aki balkezes, az is. Természetellenes. Tíz százalékos, közénk megbúvó kisebbség, akik ráadásul jobb eredményeket érnek el, mint a jobbkezesek, mind tudjuk, milyen módszerekkel...
: nagy, vörös, villogó irónia gomb:
8
Én az ilyeneken tudok mosolyogni:)
Oké, szóval a fű az rendben van, mert te használod. A homoszexuálisokkal mi a helyzet?:)
Már leírtam.
A lényeg hogy hapsi vagyok és undorítónak tartanám egy hapsival, a homárokkal nincs bajom, csak hagyjanak békén.
Viszont két biszex csaj jöhet!
Dehát füvet szívni bűncselekmény, nem?:) Lehet mégse kéne kriminalizálni? Lehet nem szigorítani kéne a drogpolitikán, hanem a 21. századhoz igazitani?
A válasz írója 30%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:11
Figyu!
Jobbikos vagyok, de az nem várhatom el egy párttól mindenben egyezzen meg a véleményemmel, olyan nincs!
A Jobbik felfogásával javarészt egyetértek, főleg a gazdaságpolitikájával, de nem vagyok droid!
Nem hiszem hogy ha te liberális vagy akkor mindenben egyetértenél egy liberális párttal, mert a fene megette azt a liberalizmust!
76% nekem mindegy végül is hogy 2000 megéri vagy nem
erről nincs értelme vitázni nem is akarok
kinek mi jó ennyi :)
a homikról annyit hogy utcán azért ne smároljanak pl a buszmeg be
az azért még itt is ciki
hálószoba ott azt csinálnak amit akarnak
kinek mi jó ennyi :)
szebb jövőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!