Miért hangoztatja az MSZP, hogy ez se jó az se jó, a Fidesznek és a kormánynak mennie kell?
"Miért hangoztatja az MSZP, hogy ez se jó az se jó, a Fidesznek és a kormánynak mennie kell?"
Azért, mert ha azt hangoztatná, hogy ez is jó, az is jó, a Fidesznek és a kormánynak maradnia kell, akkor mindenki hülyének nézné.
"LMP? Lehet más a politika. De nem lesz... Csak lehet. Ez a bibi."
Ennyivel letudod a kérdést? Mert ennyi erővel én is tudom mondani, hogy Orbán hazudott, mikor azt mondta 2 hét alatt rendbe teszi az országot.
Azt mondod, hogy azért érdemes szavaznunk a Fideszre (én így vettem ki), mert még ő a legkisebb rossz. De mi alapján degradálsz le más pártokat, akik még nem tettek magukról tanúbizonyságot?
"Ne gyertek azzal, hogy milyen sokba van a 3 gyerek"
Én azzal jövök, hogy bár a középosztályba tartozom mégsincs hasznomra a CSOK, ahogyan sok mindenki másnak sem. Magyarország fele nem keres annyit, hogy érdemben megtakarítson, ebből kifolyólag pedig, hiába az a 10 millió, mert pont a rosszabb sorsú emberek nem részesülnek belőle.
Egyébiránt nekem is tetszik az ötlet, és támogatom is az alapját, de olyan hülyén alkották meg, hogy igazából csak a gazdagok spórolnak rajta, hisz nekik is jár.
A többire nem is reagálok, nincs rá energiám. De meg kell mondjam, hogy egy ideje ez a legértelmesebb beszélgetésem, remélem még folytatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!