Miért hangoztatja az MSZP, hogy ez se jó az se jó, a Fidesznek és a kormánynak mennie kell?
Kedves kérdező!
Felsorolnál 5 dolgot ami jobb lett ebben az országban 2010-óta?
# 23/24 Időpont ma 10:57
A szavazatoknak sem gyűjtötte be a kétharmadát. Csak úgy mondom. :-)
A többi meg kormánypropaganda, fölösleges rá reagálni. Egy hívőt a büdös életben nem győzök meg észérvekkel.
# 26/26 Időpont ma 11:16
Ha ez rám vonatkozott: Én nem vagyok hívő. Mindkét oldal leszerepelt, egyikben sem hiszek. Ettől még, nevetséges, hogy pl. a KLIK csakazértis szembemegy minden egyes tantestülettel, és csakazértis hozzá nem értő, taknyokat tesznek pozícióba, azok helyett akik tapasztaltak, és akiket minden érintett támogat.
"egy hiteles elismert és rendkívül határozott Európai szinten jegyzett politikus"
Mitől lesz hiteles? Határozottnak még határozott, de európai szinten is csak annyira elismert, hogy "jahh, hivatalosan ő a miniszterelnök"
"még mindig jobb (kisebbik rossz) mint bárki arról az oldalról."
Vannak még pártok, akik nem kerültek a kormányba, őket miként minősíted le? (a kérdésem nem vonatkozik az előző kormánypártok kiválásából születő csoportokra)
ma 09:21!
Rám??? Én nem indultam a választásokon, és még csak nem is az MSZP-re szavaztam.
De tetszik, vagy nem, attól még igaz, akik elmentek, azok többsége nem a Fideszre szavazott.
"hiszen aki távol maradt annak abszolút semmi jogalapja NINCS semmilyen véleményt vagy kritikát megfogalmazni a kormány tevékenységét illetően. Hiszen hogyan is tehetné, ha egyszer ő még arra sem volt képes, hogy voksoljon?"
Szép volt testvérem... Hát akkor egyenesen haljanak is meg, nem? Miért NE lehetne véleményük, kritikájuk? És mégis kire voksolt volna? Egy sosem hallott pártra, vagy a nagyobb pártokra, akikről sok rosszat hallani?
Egyszerűen ezt a felfogást nem értem. Miért baj az, hogy nem ment el szavazni, de van véleménye? Hogyha nem mondhatja el, akkor sérül a demokrácia!
Hogyha egyik pártot sem találom jónak, és nem szavazok senkire, akkor fogjam be a pofámat, és üljek a sarokban? Pártot alapítani meg nem akarok, mert nem vagyok egy vezetőalak, és nem bírnám ki a sok mocskolódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!